Fotbal intern

Acuze dure pentru centralul partidei FCSB – Dunărea Călărași! „M-a înjurat în timpul meciului”

23.09.2018 | 19:23
Acuze dure pentru centralul partidei FCSB  Dunarea Calarasi Ma injurat in timpul meciului
ADVERTISEMENT

Cu două ore înainte să înceapă partida dintre FCSB și Dunărea Călărași, arbitrul întâlnirii a fost pus la zid și acuzat dur de un jucător din Liga 1! Sebastian Ghinga, fundaș al celor de la Sepsi și-a adus aminte de un conflict pe care l-a avut cu Ionuț Coza, un central considerat fără prea mare experiență în Liga 1. Astfel, Ghinga a povestit cum în 2017 în urma unui joc Juventus București – Sepsi, arbitrul l-a înjurat la finalul întâlnirii. Ghinga i-a reproșat în urmă cu un an de zile că cei de la Juventus au câștigat cu ajutorul unui gol marcat din offside.

“Nu mă miră că au dat gol din ofsaid, pentru că arbitrul a avut o atitudine mizeră, m-a înjurat în timpul meciului. I-am reproşat câteva lucruri şi el a ales să mă înjure. A fost părtinitor în această seară”, transmitea ziariștilor, imediat după încheierea meciului, Sebastian Ghinga, fundașul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT
Acuze dure pentru centralul partidei FCSB - Dunărea Călărași! Formatia FC Botosani (echipament alb) a intalnit, in etapa a 3-a a Ligii I, echipa SEPSI Sf Gheorghe, pe stadionul din Botosani, vineri 28 Iulie 2017. IONUT TABULTOC/MEDIAFAX FOTO
Ionuț Coza a acordat nu mai puțin de zece cartonașe galbene în ultima partidă arbitrată în Liga 1 Betano

Acuze dure pentru centralul partidei FCSB – Dunărea Călărași!

Ionuț Coza, arbitrul partidei FCSB – Dunărea Călărași, a mai fost la centru numai în alte două partide în acest sezon de Liga 1 Betano. Coza a oficiat și întâlnirea dintre FC Botoșani și Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2-0 pentru gazde, dar și partida CS U Craiova – Concordia Chiajna, terminată cu victoria oaspeților, scor 0-1. De remarcat că la această întâlnire, Coza a acordat nu mai puțin de zece cartonașe galbene și o eliminare.

În urma rezultatelor înregistrate până în acest moment, Dunărea Călărași a alunecat până pe locul 9 în clasament cu 12 puncte acumulate. FCSB a pierdut și ea poziția de lider, fiind depășită de CFR Cluj. 16 puncte au făcut ardelenii în urma victoriei de pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 0-1. George Țucudean a marcat singurul gol al partidei, una pe care atacantul ardelenilor a terminat-o cu glezna umflată.

ADVERTISEMENT

3 goluri s-au marcat în cele două partide arbitrat de Coza în acest sezon