News

Acuze grave aduse Poliţiei Române. O polițistă aflată sub acoperire ar fi fost turnată de colegi traficanților

06.08.2020 | 17:21
Acuze grave aduse Politiei Romane O politista aflata sub acoperire ar fi fost turnata de colegi traficantilor
O tânără polițistă ar fi fost turnată de către colegi
ADVERTISEMENT

Adriana Săftoiu a prezentat un caz șocant, din care reiese corupția incredibilă de la nivelul structurilor statului, printre care Poliția Română.

Deputatul PNL a vorbit despre o angajată a Poliției care a fost infiltrată în cadrul unui clan pentru a demasca o rețea de proxeneți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, femeia a fost amenințată cu moartea de infractori, după ce chiar colegii ei din Poliție i-ar fi divulgat identitatea.

Poliția Română, acuzată de Adriana Săftoiu că ar fi coruptă și în cârdășie cu infractorii

Desigur, informația prezentată de Adriana Săftoiu ar avea nevoie de probe clare într-o instanță de judecată, însă politicianul își susține cele scrise pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține.La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a scris Săftoiu.

ADVERTISEMENT

Postarea vine în contextul în care societatea civilă e tot mai revoltată de cazul Emi Pian, liderul unui clan interlop ucis din cauza unui joc de barbut.

Internauții au răspuns extrem de dur la postarea Adrianei Săftoiu, demonstrând că nu au nici cea mai mică încredere în instituțiile statului, pe care majoritatea le consideră extrem de corupte.

ADVERTISEMENT

De altfel, sentimentul general e că infractorii și polițiștii sunt de multe ori mână în mână, asta în cazul în care influența infractorilor nu anjunge până la politicieni.

Poliția este infiltrata, corupta de mulți ani, nu de azi, de ieri. Cei de la nivel înalt trădează, nu cei din teren. In fapt, cam tot ce însemna sistem de forța/informații in România este compromi”, a scris un cititor.

Adriana dar e încă puțin din ce stii ca se întâmpla. Ai grija că sunt implicați foști și actuali ofițeri de informatii in complicitate și sub tutela atotacoperitoare”, a adăugat un altul.

Este suficient sa vedem cine face parte din comisia de control a SRI, sa ne dam seama de modul defectuos de functionare a institutiilor statului cu atributii de siguranta si protectie”, a punctat un alt internaut.

Miliția a lucrat întotdeauna mână în mână cu clanurile. De dinainte de 89. Și azi, denunți pe cineva, poliția îl sună în secunda doi. Țineți minte cum polițiștii francezi îi întrebau pe colegii români despre anumite persoane și polițiștii români îi anunțau pe criminali imediat să își șteargă urmele? Stat mafiot!”, a concluzionat un alt cititor.

ADVERTISEMENT