Fotbal intern

Acuze grave după ce Dinamo a anunțat că Jordan Mustoe și-a reziliat contractul. “I-au falsificat semnătura!”

26.03.2019 | 15:36
Acuze grave dupa ce Dinamo a anuntat ca Jordan Mustoe sia reziliat contractul Iau falsificat semnatura

Dinamo a anunțat în cursul zilei de marți, 26 martie, că Jordan Mustoe și-a reziliat contractul, iar impresarul fotbalistului care avea contract cu gruparea din Ștefan cel Mare până în vară anului 2020 a lansat o serie de acuze grave la adresa dinamoviștilor.

Acuze grave după ce Dinamo a anunțat Jordan Mustoe și-a reziliat contractul

Laurette Nogo, impresarul lui Jordan Mustoe, susține că fotbalistul care evoluează pe postul de fundaș stânga nu a semnat rezilierea contractului și că semnătura din acte nu este a lui Jordan Mustoe. FANATIK a anunțat pe 20 martie că fotbalistul nu își dorește să plece de la gruparea din Ștefan cel Mare fără să i se plătească 20.000 de euro.

”Nu a semnat rezilierea. Ce apare pe acele acte nu e semnătura lui. Cred că este vorba despre o falsificare, ceea ce e foarte grav. Azi mă voi întâlni cu avocatul şi vom demara un proces contra celor de la Dinamo. Vom depune memoriu, vom merge la FIFA, oriunde e nevoie pentru a ne face dreptate. Jordan îşi vrea doar drepturile cuvenite, nimic altceva”a spus Laurette Nogo, impresarul lui Jordan Mustoe, conform prosport.ro.

Jordan Mustoe în momentul în care a fost prezentat oficial la Dinamo

Jordan Mustoe are trei prezențe în tricoul lui Dinamo

Jordan Mustoe a ajuns la Dinamo pe 15 ianuarie și avea un contract valabil până în vara viitoare, Fundașul stânga a evoluat în trei partide pentru gruparea pregătită de Mircea Rednic, cu Poli Iași, FC Botolani și Gaz Metan, dar nu a reușit să îl impresioneze pe antrenorul echipei din play-out-ul Ligii 1 Betano.

În vârstă de 28 de ani, Jordan Mustoe este cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro. Fundașul stânga englez a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Wigan, Barnet, Morecambe FC, Carlisle United, Bury, Wycombe, Accrington, KVC Westerlo și SJK Seinajoki.