Fotbal intern

Acuze grave după ce s-a aflat că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj: „Dacă a luat roșu intenționat?”

05.05.2021 | 09:04
Acuze grave dupa ce sa aflat ca Bouhenna a semnat cu CFR Cluj Daca a luat rosu intentionat
ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna a semnat cu CFR, fără să anunțe conducerea clubului Sepsi Sfântu Gheorghe și oficialii din secuime au luat foc. Aceștia se întreabă dacă nu cumva fotbalistul i-a ajutat pe campioni să câștige meciul din etapa a 17-a a sezonului regulat, când a fost eliminat. 

Directorul sportiv al grupării din Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, l-a desființat pe apărătorul de 29 de ani. Oficialul lui Sepsi spune că fotbalistul a ținut secretă înțelegerea cu CFR Cluj și a refuzat nejustificat propunerile secuilor de prelungire a contractului scadent la finalul acestui campionat.

ADVERTISEMENT

Hadnagy îl bănuiește pe jucător că a semnat cu liderul Ligii 1 de la începutul acestui an și că în meciul direct, de la Sfântu Gheorghe, din 17 ianuarie, câștigat de feroviari cu 1-0, Bouhenna nu și-ar fi apărat corect șansele.

Ce-i reproșează Attila Hadnagy lui Rachid Bouhenna

Sepsi Sfântu Gheorghe are cel mai bun sezon din istorie în Liga 1 și oficialii clubului visează la prima participare în cupele europene. Parcursul excelent al secuilor i se datorează și lui Rachid Bouhenna. Însă, analizând evenimentele din ultimele luni, Attila Hadnagy îl suspicionează pe algerian de non-combat tocmai într-un meci cu viitoarea echipă a căpitanului lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

”Acum pot să mă gândesc la acel cartonaș roșu pe care l-a luat? (în meciul din etapa a 17-a a sezonului regulat, pierdut de Sepsi, acasă, cu 0-1, Rachid Bouhenna a fost eliminat în minutul 49 – n.r.). Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea cartonaș galben, la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia ’roșu’. Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă.

Foarte dubios ni s-a părut acel episod, dar am tăcut. Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu”, a mărturisit Attila Hadnagy, la GSP.

ADVERTISEMENT

Sepsi îi dă bani lui Rachid Bouhenna să plece mai repede

Directorul sportiv al grupării covăsnene a anunțat că fotbalistul nu va mai evolua în acest campionat pentru Sepsi, deși antrenorul Leo Grozavu l-a învestit căpitan al echipei.

”Leo a avut mare încredere în Bouhenna. L-a pus căpitan, i-a dat credit total. Cum ne-a răsplătit el? Ne-a mințit! Să nu uite că acest club l-a luat din a doua ligă scoțiană și l-a făcut fotbalist de cel mai înalt nivel. Păcat că s-a comportat așa! Poate vede și CFR ce caracter a luat.

ADVERTISEMENT

Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem. Ne-a mințit”, a mai spus Hadnagy, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: