Carousel hot news

Acuzaţii dure la adresa lui Hagi şi Popescu: “N-au nimic în cap. AU DAT MITĂ. E băşcălie”

Acuzaţiile la adresa lui Gică Popescu se înteţesc pe măsură ce data alegerilor la şefia FRF se apropie. Chiar dacă Hagi a negat că se va alătura proiectului lui Hagi, "Baciul" insistă ca...
04.01.2014 | 16:41
Acuzaţii dure la adresa lui Hagi şi Popescu:

Acuzaţiile la adresa lui Gică Popescu se înteţesc pe măsură ce data alegerilor la şefia FRF se apropie. Chiar dacă Hagi a negat că se va alătura proiectului lui Hagi, “Baciul” insistă ca fostul decar al “Generaţiei de Aur” să ia postul de selecţioner. Patronul echipei Juventus Bucureşti, Ionel Ciuclea, îi contestă pe cei doi şi îi acuză de fapte de corupţie.

“Legat de aceste alegeri la FRF, ca şi la LPF, se duce un război formidabil, o băşcălie la adresa fotbalului natural. Nu ştiu să-şi tragă bine nădragii pe ei, dar vorbesc de conducerea fotbalului. Nu au un management de specialitate, nu au un plan, nu au nimic şi nu e nimic în capul lor! Este o băşcălie, un surogat, nimic nu este serios!  

Gică Popescu, pe tot pe ce a pus mîna, a distrus. Chiar nu îi este ruşine să apară în faţa noastră în aşa condiţii? O să scăpăm de nişte băieţi frumoşi şi deşptepţi şi o să dăm peste dracu! Instituţiile statului ar trebui să observe că, zilele trecute, aceşti oameni au fost prin ţară, prin Ardeal, şi au mituit asociaţiile judeţene ca să-i aleagă”, a spus Ciuclea la Sport Total FM.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri