Borsec

Scandal la naţională! “Nu antrenorul face selecţia!”

Scandal declanşat de Radu Voina, care afirmă că Ambros Martin nu e omul care decide la echipa naţională de handbal
28.11.2017 | 17:52
Scandal la naţională!

Fotbalul nu e singurul sport în România în care sunt probleme cu imixtiunea oficialilor în selecţia echipei. Iată că şi la naţionala de handbal există acuze de acest gen, şi chiar la nivel înalt. Concret, fostul antrenor al echipei României, Radu Voina, afirmă că Ambros Martin, actualul selecţioner, nu este responsabil pentru lotul care va fi deplasat la Campionatul Mondial! 

“Cred că selecţia nu a fost făcută de Ambros, ci de altcineva. Cred că lipsesc câteva jucătoare care nu ar fi trebuit să lipsească”, a fost declaraţia făcută de Voina pentru spt.fm.  Spaniolul Ambros Martin este selecţionerul României din 2016, el fiind în paralel şi antrenor la formaţia maghiară Gyor. 

Radu Voina, despre echipa naţională: “Nu suntem pe un drum bun!”

Naţionala României joacă în luna decembrie la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, care se va disputa în Germania. Voina, antrenor care a obţinut medalia de bronz cu naţionala feminină la Europenele din 2010, crtică faptul că se trage în continuare de Cristina Neagu fără a fi promovate şi alte jucătoare din noua generaţie. 

„E un an foarte dificil, pentru că foarte multă lume vede echipa naţională capabilă de performanţă cum a fost şi înainte, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Echipa este pe un alt drum decât a fost până acum, chiar dacă noi tragem de Cristina şi spunem că au apărut foarte multe jucătoare noi, pe care eu nu le văd”, a mai spus Voina. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri