Sport

Acuze grele la adresa campioanei: „M-a supărat bucuria celor de la CFR! Influențele de București au ajuns și-n Ardeal”

Florin Lovin a avut o serie de acuze grele la adresa CFR-ului după bucuria de titlu a campioanei României, în care jucătorii și Dan Petrescu au înjurat rivala.
18.05.2022 | 13:38
Acuze grele la adresa campioanei Ma suparat bucuria celor de la CFR Influentele de Bucuresti au ajuns sin Ardeal
Acuze grele la adresa campioanei CFR Cluj după bucuria de titlu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al vicecampioanei României nu înțelege de ce Dan Petrescu a fost atât de supărat încât să certe pe toată lumea și după noul titlu cucerit al CFR-ului.

Acuze grele la adresa campioanei CFR Cluj după bucuria de titlu

Florin Lovin a vorbit despre bucuria de titlu făcută de CFR Cluj, la care jucătorii și Dan Petrescu au înjurat-o pe FCSB, fiind uimit de atitudinea ardelenilor:

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg pe cine erau supărați cei de la CFR. I-am văzut că erau supărați pe adversari, pe rivali, pe Federație, pe oricine. Sunt foarte supărat pe bucuria CFR-ului.

M-a surprins că tot spunem că oamenii din Ardeal au altă mentalitate, dar influențele bucureștene s-au luat și acolo. Afară, dacă ai reacții de genul ăsta ești amendat imediat și te tot amendează până când îți revizuiești comportamentul”.

ADVERTISEMENT

„Până să plec în străinătate, eram și eu așa, mă urcam pe garduri, strigam. Totul se face prin educație. Eu eram obișnuit cum era la noi, să mă cert cu adversarul, să înjur, să fac lucrurile pe care le vedeam aici și mi se păreau normale, că toți le făceau”, a mai spus Florin Lovin, la TV DigiSport.

„Nu înțeleg frustrarea lui Dan Petrescu!”

Florin Lovin a continuat și a recunoscut că nu înțelege motivul pentru care Dan Petrescu a părut frustrat la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg frustrarea. Vorbim despre un Dan Petrescu, care a luat cinci campionate, 4 cu CFR și unul cu Urziceni.

Și eu am fost în centrul unor rapidiști convinși când am câștigat titlul cu Astra, la fel s-a scandat, dar m-am îndepărtat. Adi Mutu a făcut la fel când fanii l-au pus să o înjure pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

Chipciu a fost la Steaua, de exemplu, acum ce faci? Îi înjuri și familia lui Chipciu? Eu sunt sigur că lui Dan Petrescu îi pare rău și își va cere iertare public”, a încheiat Florin Lovin.

ADVERTISEMENT
Tags: