Fotbal international

Acuze în vestiarul lui Real Madrid înainte de returul cu Ajax: “Cineva trebuie să facă un pas în faţă”

04.03.2019 | 15:34
Acuze in vestiarul lui Real Madrid inainte de returul cu Ajax Cineva trebuie sa faca un pas in fata
ADVERTISEMENT

Real Madrid a fost învinsă de Barcelona în campionat, scor 0-1, şi au început să curgă acuzele în vestiarul madrilenilor înainte de returul cu Ajax. Campioana Europei a câştigat meciul tur din Olanda, scor 2-1, însă situaţia la echipă este una explozivă.

Acuze în vestiarul lui Real Madrid înainte de returul cu Ajax. Ce a spus Luka Modric

La conferinţa de presă premergătoare returului dintre Real Madrid şi Ajax Amsterdam, Luka Modric a lansat câteva acuze voalate la adresa colegilor. Câştigătorul Balonului de Aur în 2018 a susţinut că sunt jucători în echipă care ar trebui să facă un pas în faţă în aceste momente.

ADVERTISEMENT

“Cristiano marca 50 goluri şi nu găseşti pe nimeni care să înscrie atât de mult. Ar trebui ca cineva să facă un pas înainte. Nu să marcheze 50 de goluri, dar măcar 20 de goluri. Nu vreau să dau nume. Este marea noastră problemă în acest sezon. În meciul cu Barcelona am avut multe ocazii, dar nu am ştiut să profităm şi am fost pedepsiţi. Trebuie aduşi doi sau trei jucători care să marcheze cel puţin 15 goluri”, a declarat Luka Modric.

Acuze în vestiarul lui Real Madrid înainte de returul cu Ajax. Ce a spus Luka Modric înainte de meciul din Liga Campionilor
Acuze în vestiarul lui Real Madrid înainte de returul cu Ajax. Ce a spus Luka Modric înainte de meciul din Liga Campionilor

Luka Modric a tras un semnal de alarmă înainte de Real Madrid – Ajax

Luka Modric a vorbit şi despre adversarul pe care Real Madrid îl va întâlni marţi, de la ora 22:00. Croatul a susţinut că trebuie privită cu atenţie partida cu Ajax, în condiţiile în care echipa olandeză le-a pus probleme în meciul tur.

ADVERTISEMENT

“Am văzut câteva meciuri ale lor şi am văzut că joacă la fel, indiferent că e în deplasare sau pe teren propriu. Nu au nimic de pierdut şi asta îi face un adversar dificil. Trebuie să fim liniştiţi şi să nu ne grăbim, mai ales că avem un rezultat bun. Este o echipă plină de jucători talentaţi, care ne-au pus mari probleme în tur”, a mai precizat Luka Modric.