Fotbal intern

Acuze incredibile de blat pentru Bogdan Vintilă: „A fost o fază din lumea aranjamentelor!” Detalii din culise

25.05.2020 | 13:21
Acuze incredibile de blat pentru Bogdan Vintila A fost o faza din lumea aranjamentelor Detalii din culise
ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă, fostul președinte onorific al lui FC Național, a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova de la finalul sezonului 2001-2002 și crede că Gino Iorgulescu, Cosmin Olăroiu și Bogdan Vintilă au fost implicați într-un blat care i-a adus titlul lui Dinamo.

Cozmin Gușă, acuzații dure pentru Bogdan Vintilă și Gino Iorgulescu

Politicianul Cozmin Gușă, fostul președinte onorific de la FC Național, a vorbit despre un moment istoric în fotbalul românesc și îi acuză pe Bogdan Vintilă, Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu de trucarea meciului din ultima etapă a campionatului din sezonul 2001-2002.

ADVERTISEMENT

„Eram secretar general al PSD și am fost numit președinte onorific la FC Național. Echipa făcea performanță în vremea aia. Mergeam la meciuri, eu l-am adus pe Ponta la FC Național.  M-a ținut treaba asta cam un an.

Am renunțat la președinție după celebrul meci Universitatea Craiova – FC Național în care, într-un mod foarte ciudat și pe care Gino nu mi l-a explicat niciodată, am pierdut campionatul. Știu că eram la o conferință a Internaționalei socialiste la Casablanca.

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe Gino și i-am zis: ’Gino, dragă, nu vreau să ne certăm, dar din momentul ăsta drumurile noastre se despart’. Eu chiar voiam să câștigăm campionatul”, a spus Cozmin Gușă pentru gsp.ro.

„A fost o fază din lumea aranjamentelor. Am fost supărat pe Vintilă!”

„Nu l-am acuzat direct niciodată pe Gino, dar când ne-am despărțit motivația mea a fost asta. Nu mi-a plăcut ce am văzut.

ADVERTISEMENT

Erau câțiva fotbaliști tineri care-și doreau, dar Vintilă…așa cred că-l chema pe portar…dacă derulăm fazele cum a luat golurile…

Am fost foarte supărat atunci.  Am văzut imaginile la Casablanca, pe mail cred că mi le-au trimis, și pentru mine a fost evident. Ca amator, mâncam fotbal pe pâine și nu am avut nicio îndoială.

ADVERTISEMENT

A fost o fază din lumea aranjamentelor care erau la tot pasul. Era fotbalul condus de Mircea Sandu ’Nașu’ și Dumitru Dragomir”, a mai spus Cozmin Gușă.

ADVERTISEMENT