Fotbal international

Acuze incredibile din Arabia Saudită la adresa lui Cosmin Olăroiu: „Un antrenor laș, fără personalitate”

21.05.2020 | 11:59
Acuze incredibile din Arabia Saudita la adresa lui Cosmin Olaroiu Un antrenor las fara personalitate
ADVERTISEMENT

Acuze incredibile vin din Arabia Saudită la adresa lui Cosmin Olăroiu. Un fost jucător, care s-a aflat o perioadă sub comanda antrenorului român, îl atacă extrem de dur.

Acuzat de un jucător fără meciuri la Al Hilal

Hassan Al-Otaibi a fost portar la cea mai titrată echipă din fotbalul saudit, Al Hilal în perioada 1994-2003. În 2007, când a venit Olăroiu la Al Hilal el a fost împrumutat un sezon la Al Quadisiyah.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a pregătit pe Al Hilal până în 2009, ceea ce înseamnă că practic a lucrat cu cel care lansează acum acuzațiile doar în sezonul 2008-2009. Olăroiu a câștigat un titlu al Arabiei Saudite cu Al Hilal.

Olăroiu nu are curaj să se ia de vedete

Fostul portar spune despre Cosmin Olăroiu că avea moduri de abordare diferite faţă de jucători. Într-un fel se comporta cu vedetele şi altfel cu jucătorii obişnuiţi.

ADVERTISEMENT

“Cosmin este un antrenor laș, fără personalitate, care se teme să pedepsească marile staruri. Nu a fost strict și aceasta este o mare problemă. A vrut sa scape de mine și am avut probleme mari cu el.

Portarul care apare în lot fără meciuri

Mă ignora la antrenamente și la meciuri. S-a purtat greșit cu mine de mai multe ori, din acest motiv am și fost îndepărtat de la echipă”.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de obscurul Hassan Al-Otaibi, pe care Wikipedia îl menţionează ca făcând parte din lotul lui Al Hilal în perioada amintită mai sus, dar o prezenţă strict simbolică, fără meciuri jucate, cariera lui Cosmin Olăroiu se află la polul opus.

Olăroiu, reţea succesului în fotbalul din Golf

Al Hilal a fost prima lui experienţă în afara graniţelor României, câştigând titlul şi de două ori Cupa. A urmat cel mai scurt parcurs, de numai câteva luni, în Qastar, la Al Sadd, unde tot a avut timp să câştige Cupa, apoi şase ani în Emirate, doi la Al Ainşi patru la Al Ahli, însumând 10 trofee şi o finală de Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Un an la naţionala Arabiei Saudite, iar din 2018 a preluat banca echipei chineze Jiangsu Suning, pe care a stat înaintea lui şi Dan Petrescu. În China nu a reuşit să câştige nimic până acum.

 

 

ADVERTISEMENT