Fotbal intern

Acuze pentru un oficial FRF: ”Aduce la echipa națională jucători din rândul votanților”

25.10.2020 | 21:29
Acuze pentru un oficial FRF Aduce la echipa nationala jucatori din randul votantilor
Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a adus acuze grave pentru un oficial FRF. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a adus acuze grave pentru un oficial FRF.

Fostul portar și-a reluat tirul, după ce în urmă cu 10 zile se lua de președintele Răzvan Burleanu și de mâna dreaptă a acestuia, Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

După două mandate la FRF, Prunea crede că Burleanu va fi greu de schimbat, suporterii find singurii care îl pot da jos, mai ales că sunt într-un război constant cu Federația.

Un oficial FRF, acuzat pentru tot ce se întâmpla la echipele naționale

”Cred cu tărie că face numai tâmpenii la Federația Română de Fotbal! Stoichiță face tâmpenii. Toate convocările care se fac la echipa națională trec prin mâinile lui. Sunt jucători care vin la echipa națională și n-au ce să caute acolo, la loturile de juniori”, sunt acuzele lui Florin Prunea pentru oficialul FRF, Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

”La seniori are un cuvânt de spus, am văzut cum l-a luat pe Mutu la treabă. L-a certat Mutu că trebuia să joace cu alt sistem și ai văzut ce și-a luat-o”, a mai declarat fostul internațional la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Nu o spun numai eu, o spune și presa, a spus și Marcel Pușcaș. Stoichiță aduce la echipa națională jucători din rândul votanților. Ați văzut că la ultima convocare au fost 16 jucători, iar Marcel Pușcaș a prezentat, la fiecare, băiatul cui era. Atunci sunt întâmplătoare rezultatele la prima echipă?”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”De ce l-ai naturalizat pe Camora? Este în top 5 jucători din România, este un băiat admirabil, dar de ce l-ai naturalizat când noi am spus că băgăm regula U21 și creștem jucătorii români?”, a mai declarat Prunea.

Mihai Stoichiță a avut o reacție ciudată înaintea conferinței de presă de după meciul România U21 – Malta U21 4-1. Directorul tehnic al FRF a reacționat nervos după ce a primit un mesaj de la Adrian Mutu, fără să își dea seama că este deja filmat.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce vorbele sale au apărut în presă, Mihai Stoichiță a revenit cu o declarație pentru site-ul FRF, prin care și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată la adresa lui Adrian Mutu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru ”marchează gazdele” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT