Acuzele unui fost antrenor la FCSB: „Am simțit că un jucător m-a lucrat. De asta am renunțat”

Alexandru Năstase   
în FCSB
20/02/2019, 15:15
Acuzele unui fost antrenor la FCSB: „Am simțit că un jucător m-a lucrat. De asta am renunțat” GALERIE FOTO
Bucurie roș albaștră pentru un gol marcat în Liga 1 Betano

Un fost antrenor la FCSB acuză faptul că a plecat de la echipă după ce un jucător l-a lucrat. Ilie Stan i-a pregătit pe roș albaștrii în sezonul 2011-2012 și spune că a existat un moment în care a simțit că un jucător l-a trădat. Fără să-i dezvăluie numele, Ilie Stan a făcut totuși referire la meciul cu Gaz Metan disputat pe 26 martie și încheiat cu scorul de 0-0. Curios este că la această partidă, fundașul stânga, Paul Pîrvulescu a ieșit în minutul 38 după ce a acuzat probleme medicale. Cinci zile mai târziu, pe 31 martie, Pîrvulescu a fost titular, în meciul cu Pandurii și a evoluat toate cele 90 de minute.

Am simţit la un meci că un jucător m-a lucrat şi după aceea nu am mai continuat. Am simţit asta la un meci cu Gaz Metan. Şi pentru asta am decis să nu mai rămân. S-au adunat multe şi am zis Nu mai pot continua aşa. Înainte de acel meci am avut o relaţie chiar bună cu acest jucător. Nu ştiu dacă a făcut-o de capul lui. Restul ţin pentru mine, a declarat Ilie Stan pentru GSP Live.

Acuzele unui fost antrenor la FCSB. Fotbalistii stelisti Ianis Stoica si Dennis Man se antreneaza inaintea meciului cu Dinamo, din cadrul Ligii 1 Betano, la Baza de antrenament FCSB din Berceni, sambata 10 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ședință de pregătire a roș albaștrilor

Acuzele unui fost antrenor la FCSB

Ilie Stan recunoaște că probleme la echipă au existat mereu. Fostul antrenor al roș albaștrilor a acceptat să discute despre situația actuală a formației, dar și despre modalitatea în care a lucrat cu patronul Gigi Becali„Îmi reproșez asta. Am comunicat mai mult prin presă. Mulți au încercat să ne destabilizeze. Trebuia să ajungem la un numitor comun după câteva reproșuri. De multe erau constructive aceste reproșuri. Nu erau capitale. Aveam discuții și îi spuneam cu gândesc și el zicea Mai gândește-te, că poate ar fi bine altfel. Când am venit la echipă mi-a zis de la început: Tot ce se întâmplă la echipă trebuie să știe împăratul”, a mai spus Ilie Stan.

  • 6 titluri de campion a câștigat Ilie Stan ca jucător pentru Steaua București

 

 

Închide ×