Life

Ada Dumitru, mesaj intrigant înainte de Survivor România: „Eu sunt mai din mahala”

Ada Dumitru, una dintre faimoasele de la Survivor România, și-a făcut o descriere destul de interesantă și intrigantă înainte de a porni spre Dominicană.
27.12.2022 | 22:30
Ada Dumitru mesaj intrigant inainte de Survivor Romania Eu sunt mai din mahala
Ada Dumitru, concurentă la Survivor România 2023. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Ada Dumitru, una din cele mai ”anonime” faimoase de la Survivor România pășește în competiția din Republica Dominicană cu câteva declarații intrigante, care îi vor ține cu siguranță pe telespectatori cu sufletul la gură, dornici să o cunoască și mai bine pe actriță.

Ada Dumitru, fata lui Bebe Cotimanis, concurentă la Survivor România 2023

Înainte de a trece în revistă descrierea pe care și-a făcut-o artista, care ne-a atras atenția imediat, să vă spunem câteva cuvinte despre această concurentă.

ADVERTISEMENT

Ada Dumitru este actriță de teatru, evoluând la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, pregătită de Susan batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman.

Bruneta a finalizat studiile în anul 2017 la UNATC București, iar participarea la Survivor România cu siguranță va cântări mult în vizibilizarea talentului ei actoricesc. De departe, cel mai cunoscut lucru despre ea e faptul că este fiica actorului Bebe Cotimanis, în prezent voice-over-ul de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

În clipul de prezentare, Ada a spus câteva lucruri despre ea, pe care le putem cataloga cel puțin intrigante.

„Mama mi-a zis să nu înjur. Eu sunt mai din mahala, așa”

„Nu-mi dau seama cum mă văd în această competiție. Parcă-mi vine să-mi dau cu părerea, dar parcă mi-aș da prost. Eu sunt mai din mahala, așa. N-aș vrea să mă apuce dracii p-acolo, că nu mă văd bine.

ADVERTISEMENT

Mama mi-a zis să nu înjur, să nu fac urât, că eu sunt o fată educată. Bebe la fel. E și o prietenie între mine și Bebe. Suntem și similari ca actori, ca oameni”, a declarat Ada Dumitru.

„Voi fi o zeiță a foametei în Dominicană. Pot să nu mănânc o zi întreagă. Mie îmi place slănina. Mănânc în fiecare zi slănină, e o adicție a mea”, a mai spus amuzată Ada.

ADVERTISEMENT

La filmările pentru promovarea noului sezon Survivor, Ada a aflat de la reporterii PRO TV câteva lucruri pe care nu le bănuia despre acest reality-show. A descoperit, cu stupoare, că în junglă nu vor avea dușuri, toalete și nici hârtie igienică!

ADVERTISEMENT