Life

Ada Dumitru, semnal de alarmă după Survivor România! Toate fetele sunt în pericol uriaș: „Nu ni s-au dat pastile”

Ada Dumitru a ieșit de la Survivor România din cauza problemelor intime, iar în acest pericol sunt și restul fetelor, avertizează vedeta.
30.03.2023 | 13:14
Ada Dumitru semnal de alarma dupa Survivor Romania Toate fetele sunt in pericol urias Nu ni sau dat pastile
Ada Dumitru, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ada Dumitru, fostă concurentă la Survivor România, nevoită să părăsească jungla din considerente medicale, a vorbit despre provocările din Repulica Dominicană cu care ea și celelalte fete s-au confruntat încă din primele două luni ale show-ului.

Ada Dumitru, semnal de alarmă după competiția Survivor România: „Nu ni s-au dat pastile”

Actrița a vorbit despre cât de tare și-a pus amprenta condițiile de la Survivor asupra sănătății, ea fiind direct afectată de dereglările hormonale. Vedeta a povestit, într-un live de pe TikTok, despre faptul că încă din prima lună majoritatea fetelor nu au mai avut ciclu menstrual. Unele s-au umflat la față și s-au îngrășat din cauza consumului excesiv de nucă de cocos, neavând altceva să mănânce.

ADVERTISEMENT

Ada Dumitru a răspuns curiozităților fanilor ei în live-ul de pe rețeaua chineză de socializare. A oferit câteva detalii mai puțin știute de publicul larg. Ea a trebuit să plece din cauza unor probleme la ovare, însă prin ce a trecut vedeta s-ar putea să treacă oricând oricare dintre concurente.

Întrebată dacă e adevărat că fetele nu mai au menstruație la Survivor România și dacă primesc absorbante ori anumite pastile, Ada a spus că nu au primit niciun fel de medicament pentru durerile femeiești întrucât a dispărut ciclul menstrual după prima lună de concurs!

ADVERTISEMENT

„Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată”

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu. În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele.

Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân”, a dezvăluit Ada Dumitru pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Ada a vorbit și despre ce mănâncă pe bune concurenți atunci când nu câștigă jocurile de recompensă. Fata vitregă a lui Bebe Cotimanis a spus că orezul pe care îl primeau îl țineau în apa de mare, care e sărat, și așa lungeau cantitatea pentru câteva zile, după ce era fiert.

„Țineam orezul în apă de mare, să fie sărat, că altfel nu îl puteam mânca. În afară de orez, am mâncat și cocos, de asta eram fetele balonate”, a spus Ada Dumitru de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
ada dumitru
Ada Dumitru a vorbit despre experiența de la Survivor România, într-un live pe TikTok. În cadru a aparent și un fost concurent de la Survivor Balcani

Ada Dumitru de la Survivor România le susține pe Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă

După fiecare joc, concurenții era duși înapoi pe insulă, apoi li s-a dat trezirea la 6 dimineața pentru o nouă zi de probe sportive. „După jocuri ne duceau pe insulă. Dimineața, ne dădeau trezirea la 6, 6 și jumătate. Ne luau iar la jocuri”, a completat Ada Dumitru.

În live-ul făcut miercuri, 29 martie, pe TikTok, Ada a întâlnit și câțiva concurenți eliminat de la Survivor Balcani, show în care participă persoane din țările balcanice, printre care Serbia și Croația. Unul dintre băieți a intrat în live-ul Adei, salutându-i pe fanii din România.

Întrebată dacă are preferați, Ada a spus că nu poate spune numele unui concurent care ar merita să câștige, dar ei îi plac foarte tare Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan. „Carmen e o fată cu foarte mult bun simț. Și Ștefi ar merita să câștige”, a mărturisit Ada Dumitru.

La capitolul antipatii, Ada a nominalizat-o pe Andreea Moromete de la Războinici. Este una din puținele concurente de care nu îi place absolut deloc.

 

ADVERTISEMENT