Life

Ada Dumitru și Remus Boroiu, Faimoșii de la Survivor România puși la zid de colegi, apărați de familii: „A fost scos din context”

După declarațiile explozive făcută de Vica Blochina, prietena Adei Dumitru a sărit în apărarea actriței. Cum justifică atitudinea concurentei Survivor România 2023?
09.02.2023 | 16:46
Ada Dumitru si Remus Boroiu Faimosii de la Survivor Romania pusi la zid de colegi aparati de familii A fost scos din context
Remus Boroiu și Ada Dumitru au fost apărați de Familii. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina creaază controverse și după ce a plecat de la Survivor România. După ce a spus, printre altele, despre Ada Dumitru că este manipulatoare, familia actriței a intervenit. Totodată, mama lui Remus Boroiu i-a luat apărarea fiului său, jignit în repetate rânduri de DOC.

Prietena Adei Dumitru o apăra pe concurenta Survivor România 2023 în fața acuzațiilor făcute de Vica Blochina

După ce a ieșit de la Survivor România 2023, Vica Blochina a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, ocazie cu care a afirmat că Ada Dumitru, pe care a susținut-o în competiție a manipulat-o și i-a înșelat așteptările. Astfel, una dintre bunele prietene ale actriței a sărit în apărarea acesteia și a spus cum percepe ea lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Eu știu de la început, înainte să plece Ada, că ele s-au înțeles de prima dată. Ada nu a zis pe la spatele ei. Ada a picat la mijloc pentru că nu a primit și ea ciocolată și mă gândesc că Ada s-a dus la ea să discute. Ada nu este deloc pârâcioasă, din contră. Nu are de ce”, a afirmat prietena Adei Dumitru.

Cât despre afirmația „au plecat mizeriile”, pe care Ada Dumitru a făcut-o la testimoniale după eliminarea Faimoasei, tânăra este de părere că au fost scoase din context și că, de fapt, Ada s-ar fi referit la altceva, având în vedere că în tabăra roșie au existat numeroase discuții.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Ada nici măcar nu are habar că s-a întâmplat chestia asta. Cred că doar a fost scos din context, eu nu cred asta. Că s-a văzut că e chiar ok cu Vica. Știe și ea ce se dă și la tv și cu siguranță nu ar fi vrut să-și strice prietenia cu Vica. Ideea e că Faimoșii au avut câteva certuri și s-au și certat între ei ”, a adăugat prietena Adei Dumitru.

Mama lui Remus Boroiu a justificat atitudinea avută fiului său la Survivor România 2023

Pe de altă parte, tot în emisiunea La Măruță s-a discutat și despre Remus Boroiu. Sportivul a fost acuzat de Faimoși, în frunte cu DOC, că este mult prea sensibil pentru meseria pe care o are și felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Anișoara, mama concurentului Survivor România 2023, susține că în ciuda faptului că este „un munte de om”, Remus este un bărbat care are nevoie de cuvinte blânde și îmbrățișări. Cât despre faptul că acesta se plânge de dureri de umăr numai pe traseu, femeia a oferit o explicație susținută și de Cristi Mitrea, sportiv de performanță.

„Este un om sensibil. Contrar aparentelor, că el este foarte voinic și puternic, asta nu te împiedică să fii și sensibil. Remus funcționează foarte bine pe încurajări și vorbe bune. Este foarte empatic și greșeala lui este că și-a creat niște așteptări. Și au apărut frustrări

ADVERTISEMENT

Dacă el face anumite proceduri, care știe că i-au fost benefice în alte situații…durerile de umăr apar în anumite poziții. E posibil ca el făcându-și încălzirea, cei din jur să perceapă că-și folosește umărul și nu se vaită,  iar în momentul în care joacă, atunci se vaită”, a spus mama lui Remus Boroiu.

Totodată, femeia nu-i poartă pică lui DOC, în ciuda jignirilor pe care artistul i le-a adus lui Remus Boroiu și i-a transmis fiului său să fie puternic și să reziste în competiție, pentru că asta este ce el și-a dorit.

„Așa e el. Nu are suflet rău și el crede că ce funcționează la el, așa e la toți. Dar nu e așa. De fiecare dată când îl încurajează, el țipă. El simte să fie îmbrățișat.

I-aș transmite să se conecteze la Univers și să primească de la noi toată dragostea. Și-a dorit foarte mult să intre la această emisiune. Sunt convinsă că e foarte determinat, dar sunt convinsă că are și momente”, a concluzionat mama Faimosului.

ADVERTISEMENT
Tags:
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă...
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sala de judecată
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Simona Halep și-ar putea salva cariera. Detaliul care ar putea s-o ajute
Simona Halep și-ar putea salva cariera. Detaliul care ar putea s-o ajute
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își...
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își pot schimba destinul pentru totdeauna