Fotbal international

Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la Balonul de Aur 2018: “A fost lipsă de respect, nu am venit să dansez”

17.12.2018 | 16:38
Ada Hegerberg a iesit la atac dupa scandalul de la Balonul de Aur 2018 A fost lipsa de respect nu am venit sa dansez

Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la Balonul de Aur 2018. Cea mai bună fotbalistă din lume a primit o propunere lipsită de respect din partea lui Martin Solveig, unul dintre prezentatorii galei de la Paris. Acesta i-a cerut să facă un twerk, un dans la modă, iar norvegianca a spus pas.

După două săptămâni de la incidentul petrecut la Balonul de Aur 2018, Ada Hegerberg a postat un mesaj pe site-ul The Players Tribune. Sub titlul “Nu am venit aici să dansez”, fotbalista de 23 de ani şi-a spus povestea şi a mărturisit că nu va uita niciodată seara în care a primit premiul. “N-o să uit ceremonia pentru acordarea Balonului de Aur nici dacă trăiesc 200 de ani! Nu are nicio legătură cu dansul. E doar despre respect. Când am mers pe scenă să accept premiul, totul era calm. Totul era cald. Totul era perfect. Am privit spre public şi am vazut mulţi fotbalişti uimitori. Fotbalul feminin şi cel masculin erau împreună. Ce moment incredibil şi frumos. Nu o să-l las să fie stricat de o glumă proastă a unui prezentator. Nu mi-a stricat momentul. Nu îmi strică amintirile”, a scris Ada Hegerberg pentru The Players Tribune.

Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la Balonul de Aur 2018: “Am primit o mulţime de mesaje”

Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la gala în care a fost decernat Balonul de Aur 2018. Sportiva de 23 de ani a devenit prima fotbalistă care a primit acest premiu şi a povestit în The Players Tribune cum a petrecut după ce a reuşit una dintre cele mai mari performanţe din carieră, dar şi că a primit foarte multe mesaje după incidentul cu Martin Solveig.

Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la Balonul de Aur 2018. Fotbalista şi-a spus povestea
Ada Hegerberg a ieşit la atac după scandalul de la Balonul de Aur 2018. Fotbalista şi-a spus povestea

“Ne-am oprit să facem câteva poze la Arcul de Triumf şi am realizat că ne este foame. Dar era miezul nopţii, toate restaurantele erau închise. Am tot mers şi am găsit un mic restaurant iranian deshis pe o stradă lăturalnică. Era gol, doar un cântăreţ iranian cânta foarte tare. Îşi cânta inima pe scenă, iar noi mâncam kebab şi ne aminteam de seara petrecută. Apoi telefonul mi-a explodat cu mesaje legate de comentariile prezentatorului. Nu aveam idee că s-a viralizat. Am primit o mulţime de mesaje, inclusiv de la fotbalişti. Chiar şi Mario Balotelli mi-a scris un mesaj tare, a fost o surpriză atât de plăcută. Dar nu le-am citit pe toate până a doua zi. Dacă mi se poate întâmpla mie, se poate întâmpla oricui. Aşa că, nu, sorry, nu pot să fac twerking”, a mai povestit fotbalista de 23 de ani.