Adam Lallana, la un pas de plecare de la Liverpool! Mijlocașul are oferte de la Leicester, Tottenham, West Ham și Arsenal

Andrei Șchiopu   
în Liverpool
07/02/2020, 18:58
Adam Lallana, la un pas de plecare de la Liverpool! Mijlocașul are oferte de la Leicester, Tottenham, West Ham și Arsenal
Adam Lallana. Sursă foto: hepta.ro

Adam Lallana este aproape de a o părăsi pe Liverpool în vară, însă nu duce lipsă de oferte, cluburile din Premier League „roiesc” în jurul mijlocașului.

Adam Lallana, la un pas de plecare de la Liverpool

Adam Lallana este jucătorul lui Liverpool din 2014, de când „cormoranii” au plătit 31.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Southampton.

Mijlocașul a fost unul din oamenii de bază ai lui Liverpool și la venirea lui Jurgen Klopp pe „Anfield”, dar accidentările i-au dat mereu bătăi de cap și l-au ținut luni bune în afara terenului.

Lallana nu și-a prelungit contractul cu Liverpool, iar în vară va deveni liber de contract, motiv pentru care mai multe echipe din Premier League și l-ar dori.

  • 31 de ani a împlinit Adam Lallana pe 10 mai

Lallana, oferte importante de la rivalele lui Liverpool

Adam Lallana are mai multe oferte de la cluburi importante din Premier League, totodată rivale ale lui Liverpool. Arsenal, Tottenham, Leiceste și West Ham sunt interesate de serviciile lui Lallana, în cazul în care mijlocașul nu va mai dori să continue pe „Anfield”.

Adam Lallana are un salariu mare la Liverpool, iar șefii „cormoranilor” vor să i-l reducă drastic, motiv pentru care Lallana nu este de acord cu prelungirea contractului, mijlocașul câștigând 110.000 de lire sterline pe săptămână.

Mai mult decât atât, Lallana are un salariu mai mare decât Sadio Mane, unul din starurile echipei. Lallana câștigă 5.720.000 de lire sterline anual, în timp ce atacantul senegalez primește 5.200.000 de lire sterline pe an.

În actualul sezon, Adam Lallana a jucat în 19 partide pentru Liverpool, în toate competițiile, în care a reușit să înscrie un gol.

  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Adam Lallana, conform transfermarkt.com
  • 34 de partide și 3 goluri are Adam Lallana pentru naționala Angliei
Închide ×