Fotbal intern

Adam Nemec a început antrenamentele! Când revine pe teren atacantul lui Dinamo. Exclusiv

05.03.2021 | 20:07
Adam Nemec a inceput antrenamentele Cand revine pe teren atacantul lui Dinamo Exclusiv
Adam Nemec a inceput antrenamentele! Cand revine pe teren atacantul lui Dinamo. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adam Nemec a început să se antreneze separat și va reveni treptat în programul echipei lui Jerry Gane, după accidentarea suferită pe 13 februarie în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Atacantul slovac ar putea fi pe teren la partidele viitoare ale „câinilor”.

Atacantul slovac de 35 de ani are trei goluri și două assist-uri în Casa Pariurilor Liga 1 pentru Dinamo în 20 de partide jucate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Deși nu este un golgeter veritabil, Nemec a adus victoria împotriva FCSB în Cupa României, iar astfel „câinii” visează la un trofeu în cel mai dificil sezon din istoria clubului, mai ales după victoria cu Dunărea Călărași din sferturile de finală.

Adam Nemec se antrenează separat. Va fi apt pentru partida cu FC Argeș de pe 15 martie

Absența lui Adam Nemec din primul „unsprezece” al lui Dinamo s-a văzut la ultimele partide, unde Dinamo a suferit serios în atac. „Câinii”  nu au marcat cu Astra și Viitorul și au ajuns la nu mai puțin de șase partide consecutive în campionat fără gol marcat! De la UTA, FCSB, U Craiova, Sepsi, la Astra și Viitorul.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu, a declarat într-un interviu pentru FANATIK pierderea lui Nemec a fost un mare impediment pentru „câini”, mai ales că slovacul începuse să înscrie, însă e un jucător care în primul rând joacă pentru echipă: „Din păcate a pierdut un jucător care începuse să marcheze: Nemec. E un jucător foarte important pentru Dinamo, mai ales că era în formă. Accidentarea a picat cum nu se poate mai prost”.

Și Florin Prunea a fost de aceeași părere și a declarat pentru site-ul nostru că ultimele rezultate negative ale lui Dinamo se datorează și absenței atacantului slovac: „Îmi pare rău pentru Adam Nemec care tocmai își intrase în ritm. E o pierdere mare pentru Dinamo! Mare păcat”, a spus regret fostul președinte al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec s-a accidentat la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe 13 februarie

Adam Nemec a suferit o accidentare la coapsă în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe încheiată cu scorul de 0-0 și care a avut loc pe 13 februarie. Astfel, atacantul lui Dinamo a ratat meciurile cu Astra Giurgiu, Viitorul și Dunărea Călărași. De asemenea va rata și partida cu FC Voluntari.

În minutul 77 al partidei cu covăsnenii, Nemec a acuzat probleme musculare la piciorul drept și a cerut înlocuirea. Accidentarea a fost mai gravă decât s-a crezut inițial, iar atacantul lui Dinamo va lipsi o lună de pe teren după ce a suferit o leziune fibrilară pe coapsa posterioară.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2021. Slovacul a mai jucat în Ștefan cel Mare între 2016 și 2018 și este evaluat conform transfermarktla 250.000 de euro.

  • 35 de ani are Adam Nemec
  • 1 lună va lipsi atacantul slovac
  • 3 goluri și 2 assist-uri a reușit fotbalistul lui Dinamo
  • 250.000 de euro e cota lui Nemec
  • 4 meciuri va rata atacantul dinamovist
ADVERTISEMENT