Sport

Adam Nemec, coșmar interminabil la Dinamo! De când nu și-a mai luat salariul. Exclusiv

Adam Nemec a trecut prin clipe grele în ultimul an la Dinamo, iar atacantul are cele mai multe restanțe salariale din lotul lui Dusan Uhrin Jr.
05.07.2021 | 19:17
Adam Nemec cosmar interminabil la Dinamo De cand nu sia mai luat salariul Exclusiv
Adam Nemec, coșmar interminabil la Dinamo! De când nu și-a mai luat salariul. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Problemele la Dinamo sunt mult mai grave decât lasă să se vadă jucătorii, cei din conducere sau din board-ul DDB, fiecare om care are un contract semnat cu Dinamo are patru sau cinci luni de restanțe financiare.

Cel mai „bătut de soartă” e cu siguranță Adam Nemec, care a uitat cum arată banii la Dinamo în a doua parte a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat câte luni de restanţe financiare s-au adunat pentru atacantul slovac.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec a avut nu mai puțin de șase luni de restanțe salariale la Dinamo: „Sunt nebun dacă mă mai antrenez?”

La 35 de ani, Adam Nemec a trecut poate prin cel mai greu moment din cariera de fotbalist. Problemele grave de la Dinamo, accidentarea care l-a ținut departe de gazon aproape două luni și salvarea in extremis de la retrogradare, și-au pus mult amprenta asupra jucătorului, care a fost destul de afectat: „Sunt nebun dacă mă mai antrenez? Sunt neplătit de șase luni!”, le-a spus jucătorul coechipierilor săi în cantonamentul de la Săftica.

Colac peste pupăză, criticat pentru salariul său mare, deși spaniolii au fost cei care i-au oferit „bonus” o mărire de contract, slovacul a fost neplătit în ultimele șase luni de zile la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Nemec nu a depus memoriu și s-a comportat exemplar la antrenamente, ceea ce i-a adus și mai mult respect din partea coechipierilor, dar și din partea lui Dusan Uhrin.

Ce salariu are Adam Nemec la Dinamo

Adam Nemec are un salariu uriaș la Dinamo, ținând cont de cifrele sale din acest sezon și de faptul că se află și el la finalul carierei. Cu toate astea, pentru că în ultimul sezon a jucat mai mult de 20 de meciuri, contractul său a fost prelungit pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec, Paul Anton și Diego Fabbrini sunt jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo, așa cum FANATIK a prezentat în exclusivitate. Contractele lor le dau frisoane celor din programul DDB, care sunt nevoiți să le plătească anual nu mai puțin de 636.000 de euro pe an.

Din informațiile FANATIK, în urmă cu câteva zile, mai exact pe 30 iunie, suporterii din programul DDB au reușit să îi achite 15.000 de euro, contravaloarea unei luni de salariu, iar acum Nemec a mai rămas cu cinci luni restanțe.

ADVERTISEMENT

Suma uriașă pe care o are de încasat Nemec de la Dinamo

La un calcul simplu, Adam Nemec are de primit o sumă uriașă ținând cont de posibilitățile financiare din acest moment ale lui Dinamo. Atacantul lui Dinamo va trebui să mai primească 75.000 de euro în contul celor cinci luni de restanțe pe care le mai are în acest moment.

Adam Nemec reprezintă în continuare cea mai bună varianță a lui Dusan Uhrin pe postul de atacant, deși nu a impresionat sezonul trecut. Cu 34 de meciuri jucate în sezonul trecut, atacantul a reușit doar cinci goluri, oferind și două pase decisive.

Nemec a marcat un gol în meciurile decisive din play-out, când Dinamo a fost la un pas să joace barajul pentru menținerea în Liga 1. Contractul lui Nemec expiră pe 30 iunie 2022, iar în acest moment este evaluat la 250.000 de euro.

  • 6 luni a fost neplătit Nemec la Dinamo
  • 75.000 de euro mai are de primit atacantul slovac
  • 5 goluri a reușit dinamovistul în 34 de partide în sezonul trecut
  • 15.000 de euro e salariul lunar al jucătorului de 35 de ani
  • 1 an mai are contract Nemec cu alb-roșii
ADVERTISEMENT