Fotbal intern

Adam Nemec îl refuză pe Becali. “Nu vreau să merg la Steaua!”

30.05.2018 | 17:24
Adam Nemec il refuza pe Becali Nu vreau sa merg la Steaua

Adam Nemec îl refuză pe Gigi Becali! Atacantul care şi-a încheiat contractul cu FC Dinamo Bucureşti a vorbit pentru sport.sk despre oferta venită de la FCSB şi susţine că nu îşi doreşte să evolueze pentru vicecampioana României. Mai mult, Adam Nemec a comentat şi despre interesul celor de la CFR Cluj.

”Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ. Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, a declarat Adam Nemec pentru sport.sk.

Adam Nemec îl refuză pe Becali şi anunţă când se retrage

Adam Nemec susţine că are trei oferte în acest moment, dar nu doreşte să ia o decizie în acest moment. Atacantul slovac crede că va pune ghelete-n cui după următorul contract pe care îl va semna în această vară.

Andrei Marc şi Adam Nemec în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti.

”În acest moment am două-trei oferte, nu doresc să mă grăbesc, dar nici să amân la nesfărşit, aşa că vom vedea. Cred că în curând apropiat îmi vor rezolva problemele ce ţin de viitorul meu. Nu exclud niciun campionat din lume, dar depinde de mai mulţi factori, deoarece va fi, probabil, ultimul meu contract de profesionist, în cazul în care voi fi sănătos. Aş vrea să iau cea mai bună decizie”, a mai spus Nemec.