Fotbal intern

Adam Nemec l-a refuzat pe Gigi Becali! Ce l-a nemulțumit pe atacantul slovac

08.06.2018 | 09:32
Adam Nemec la refuzat pe Gigi Becali Ce la nemultumit pe atacantul slovac

Adam Nemec este de neînduplecat. Atacantul slovac a refuzat și ultima propunere a patronului FCSB, Gigi Becali. Asta chiar dacă oferta lui Gigi Becali era una foarte bună din punct de vedere financiar.

„Doar cu Nemec am făcut o ofertă. A refuzat-o, dar la modul cum a refuzat-o, s-ar putea să o accepte. Cred că așteaptă alte oferte. Dar de la 7.000 la 15.000 de euro pe lună, cât i-am oferit noi…”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva zile. Iată însă că Adam Nemec s-a opus propunerii FCSB, care pe lângă salariul lunar dublu față de cât primea lui Dinamo, îi oferea slovacului o primă de 100.000 de euro pentru câștigarea titlului și o primă la semnătură de 50.000 de euro.

De ce a refuzat Nemec pe cei de la FCSB

Adam Nemec s-a arătat nemulțumit pentru faptul că FCSB i-a oferit un contract de numai un an, motiv pentru care a decis să nu semneze înțelegerea cu roș-albaștrii, susțin cei de la gsp.ro. Astfel, din cei trei atacanți pe care îi țintea Gigi Becali la sfârșitul sezonului trecut, s-ar putea ca patronul FCSB să nu se aleagă cu nici unul.

Anatole Abang a mers la palat la negocieri, dar nu s-a înțeles în niciun fel cu roș-albaștrii, din cauza faptului că fotbalistul camerunez cerea prea mulți bani. Asta în timp ce Bilel Omrani nu a rezolvat problemele cu privire la semnătura de pe actul adițional la contractul cu CFR, pe care impresarii săi spun că ar fi falsă.

Am 3 atacanți pe listă, vor veni doi. Omrani, Abang și Nemec sunt cei pe care îi vreau, primii 2 care semnează rămân. Să se grăbească cine vrea să vină la Steaua. Am vorbit și cu Abang, e puțin complicată treaba, dar o rezolvăm”, spunea Becali, în urmă cu o lună.

7 goluri în 33 de meciuri a marcat Adam Nemec la Dinamo în acest sezon