News

Exclusiv. Agentul lui Nemec: “A fost ceva dubios cu oferta de la FCSB”

Impresarul atacantului slovac a vorbit despre transferul ratat de clientul său la FCSB.
29.03.2018 | 18:46
Exclusiv Agentul lui Nemec A fost ceva dubios cu oferta de la FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat prin intermediul FANATIK.RO că este în continuare interesat de aducerea lui Adam Nemec, internaţionalul slovac căruia i se trimite în vară contractul cu rivala Dinamo Bucureşti. Patronul roş-albaştrilor nu şi-a ascuns niciodată aprecierea la adresa puternicului vârf de 32 de ani. Ce părere are însă Nemec despre o posibilă trecere la echipa lui Becali? FANATIK.RO a stat de vorbă cu reprezentantul jucătorului, Roman Vojtek, care a lămurit situaţia acestuia.

A semnat Adam Nemec cu Zilina? “E o variantă bună!” 

Discuţia pleacă de la informaţia conform căreia Adam Nemec are o ofertă foarte bună de la MSK Zilina, din ţara natală: “Este o variantă foarte bună pentru Adam, există negocieri în acest sens cu Zilina. Dar, foarte important, Adam nu a semnat nimic cu cei de acolo. Nu s-a decis încă exact unde va juca“, spune Vojtek.

ADVERTISEMENT

Firesc, întrebarea următoare are legătură cu interesul manifestat public de Gigi Becali: “Ce şanse sunt ca Nemec să ajungă la FCSB?”. Reprezentantul atacantului face o pauză scurtă şi spune adevărul despre ceea ce ar fi putut fi cel mai spectaculos transfer al iernii în Liga 1: “Să vă spun eu cum a fost cu oferta lor! Prin noiembrie, eu am discutat cu cei de acolo, cu directorul lor sportiv şi cu preşedintele lor. Văzusem că apăruse prin mass-media din România că Adam e dorit de FCSB. Au zis că au ajuns la un acord cu Dinamo, dar când am ajuns la Bucureşti să vorbim am constatat că lucrurile nu stăteau chiar aşa“, povesteşte agentul pentru FANATIK.RO.

Ce contract i-a oferit FCSB: “Nu a fost o ofertă corectă!”

Continuarea lămureşte de ce Nemec nu a semnat cu rivala FCSB. Nu e vorba nicidecum de refuzul lui Negoiţă de a-l lăsa să plece, aşa cum trâmbiţau dinamoviştii în iarnă, ci de discrepanţe financiare şi de lucruri caracterizate de impresar a fi “sticky” (n.r. lipicioase) şi dubioase. “Discuţiile celor de la FCSB cu Dinamo erau în jurul sumei de 400 de mii de euro. Probabil că s-ar fi înţeles până la urmă, dar oferta pentru Adam nu a fost cea corectă sau, ca să spun altfel, nu a fost completă. Am primit oferta lor pe mail şi am venit imediat la Bucureşti. Apoi, a fost ceva <sticky>, ceva dubios, ceva care nu s-a legat. Adam se aştepta la o propunere de un anumit nivel… Cei de la FCSB i-au oferit 240.000 de euro pe an, dar fără alte bonusuri! A fost ciudat! Nici pentru campionat, nici pentru Europa, nici pentru goluri. De asta a picat totul“, susţine Roman Vojtek.

ADVERTISEMENT

“Nu mai vrea să stea în România, dar…”

Cu toate că lasă de înţeles că i s-a promis iniţial ceva şi apoi a primit o altă ofertă, impresarul lui Adam Nemec nu închide definitiv porţile unui transfer al slovacului la FCSB. “Acum nu ştiu dacă mai putem vorbi despre un transfer la FCSB. În primul rând, Adam nu mai vrea să stea în România, aşa că prioritate vor avea oferte din alte ţări. Dar, în noiembrie, Adam avea aceleaşi gânduri de a părăsi România şi, totuşi, ar fi putut semna cu FCSB! Aşa că nimic nu este sigur în acest moment“, a încheiat agentul.  

19 goluri în 58 de partide a marcat Adam Nemec în tricoul celor de la Dinamo Bucureşti