Fotbal intern

Becali a vorbit cu Mutu pentru Nemec. “Gigi a pus oferta pe masă!”

Update. Adrian Mutu, managerul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre posibilitatea ca Adam Nemec să ajungă la Steaua. "Briliantul" a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali...
06.07.2017 | 00:08
Becali a vorbit cu Mutu pentru Nemec Gigi a pus oferta pe masa

Update. Adrian Mutu, managerul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre posibilitatea ca Adam Nemec să ajungă la Steaua. “Briliantul” a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali în ceea ce îl priveşte pe vârful lui Dinamo.

“Am vorbit cu Gigi Becali. Mi-a spus despre Nemec, dar nu este de vânzare în momentul de faţă. Gigi Becali când îşi doreşte un jucător cu adevărat pune oferta pe masă, dar domnul Ionuţ Negoiţă a zis “pas”!”, a spus Adi Mutu.

…………….

TRANSFERURI STEAUA. Steaua Bucureşti poate pierde cinci jucători de bază în această pauză competiţională. Deşi se apropie rapid începutul sezonului 2017-2018, Gigi Becali, finanţatorul formaţiei Steaua, a primit o super propunere.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că ar putea să vândă cinci jucători din lotul echipei pregătite de Nicolae Dică pentru 30.000.000 de euro, o sumă colosală pentru fotbalul din Liga 1.

“Astăzi am primit o ofertă pentru cinci jucători. Nu se vând separat, că nu fac preţ pentru fiecare în parte. Le-am cerut 30.000.000 pentru toţi cinci. Le-am dat o săptămână. Îi vor pe cei mai bunii.  Patronul a fost îndrumat spre Steaua, avem jucători formaţi. Nu e vorba de Reghecampf. Eu vreau 30.000.000 de euro ca să îmi fac echipă. Vor toţi atacanţii. Acum cinci ore am primit oferta. Nu este o ofertă din partea lor. Eu au zis că vor un preţ pentru cei cinci jucători, dar eu le-am transmis că îi dau la pachet. Mie pare rău dacă o să îi dau. Nu mint. Unde să mai găsesc eu atacanţi ca Denis Alibec sau Gnohere”  – vezi detalii aici.

Întrebat dacă oferta de 30.000 de euro este venită pentru Denis Alibec, Constantin Budescu, Florin Tănase, Harlem Gnohere şi Gabi Enache, Gigi Becali a confirmat.

“Budescu, Tănase, Alibec, Enache şi Gnohere..nu mai vreau să zic. Pe Enache nu l-am pus eu la socoteală”a spus Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali şi-a făcut şi planul în cazul în care îi va vinde pe Harlem Gnohere şi Denis Alibec. Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti a pus ochii pe un atacant de la rivala FC Dinamo Bucureşti. Pe lista lui George Becali se află Adam Nemec, vârful care a ajuns în Liga 1 în toamna lui 2016. “Cu 1.500.000 cred că îl dau ăştia de la Dinamo pe Nemec. Nu vreau să comentez”a încheiat Gigi Becali.

Adam Nemec, atacant dorit de George Becali la Steaua, are 31 de ani, a semnat un contract valabil până pe 30 iune 2018. Pe parcursul carierei, Adam Nemec a evoluat pentru Dubnica, MSK Zilina, Ergebirge Aue, KRC Genk, K’lautern, Ingolstadt, Union Berlin, NYCFC, Willem II şi Dinamo.

Transferuri Steaua. Gigi Becali vrea un jucator de la FC Dinamo (2)

1.000.000 de euro este cota lui Nemec, conform transfermarkt