Fotbal intern

Situaţia transferurilor la Dinamo: ce fac Palic, Ronaldo şi Nemec

Oficialii lui Dinamo au stabilit soarta a trei jucători. Când vin Antun Palic şi Ronaldo Deaconu şi când pleacă Adam Nemec
Autori: Alex Bradescu, Silviu Ghering | 05.01.2018 | 20:42
Situaţia transferurilor la Dinamo: ce fac Palic, Ronaldo şi Nemec

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situaţia transferurilor la Dinamo. “Câinii” au buget zero în această iarnă, aşa că ţintele lor trebuie să fie oameni liberi de contract. Antun Palic este principala ţintă, însă lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. 

“Din ce am înţeles negocierile cu Palici sunt în stand-by. Aşteptăm duminică să vină în Bucureşti şi să discute cu conducerea, faţă-n faţă. Şansele sunt 50-50. Oferta pentru Palici e cam aceeaşi pe care o avea când a plecat de la Dinamo. Mai aşteptăm până duminică să vedem dacă se va prezenta la Bucureşti. Sunt contacte între clubul nostru şi agentul lui”, a spus Dănciulescu la o televiziune de sport. 

Adam Nemec, pe picior de plecare

Dănciulescu a explicat şi situaţia lui Ronaldo Deaconu, fotbalistul Chiajnei care a spus că vrea să joace pentru Dinamo: “E sub contract şi nu ştim sub ce măsură-l poţi aduce. Jucătorul îşi doreşte, noi îl vrem, dar probabil şi Concordia are pretenţii”. 

Directorul sportiv al celor din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre plecarea lui Adam Nemec. Acesta intră în ultimele şase luni de contract şi are o ofertă din Turcia: “Probabil turcii de la Elazigspor au discutat cu agentul lui  Adam Nemec, dar noi nu ştim nimic. Depinde acum şi de banii pe care-i plătesc turcii. Până la urmă ar fi ultimul contract pentru el, că are 32 de ani”. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!