Fotbal international

Adam Nemec semnează cu o echipă din Cipru. “Oferta FCSB-ului a fost mai bună!” De ce n-a ales România

22.08.2018 | 19:25
Adam Nemec semneaza cu o echipa din Cipru Oferta FCSBului a fost mai buna De ce na ales Romania

Adam Nemec va semna cu o echipă din Cipru, anunţă impresarul fostului atacant al lui FC Dinamo Bucureşti. Conform lui Karol Csont, fotbalistul în vârstă de 32 de ani s-a înţeles cu FC Pafos şi va evolua în prima ligă cipriotă, deşi oferta făcută de FCSB a fost mult peste ceea ce va încasa din Cipru.

Impresarul lui Adam Nemec a anunţat că fotbalistul a ales să semneze cu FC Pafos şi să refuze oferta făcută de Gigi Becali, deoarece Zuuana Kollarova, tânăra care a cucerit titlul de Miss Univers Slovacia 2016 şi care i-a devenit soţie în această vară, a refuzat să mai rămână în România.

Adam Nemec semnează cu o echipă din Cipru

“Am oferta şi-n două, trei zile, Adam se va decide. Aproape totul e pus la punct şi urmează să semneze. Oferta FCSB-ului a fost bună, dar soţia lui Adam nu a mai vrut să stea în România. De aceea a luat decizia de a pleca, indiferent de sumele propuse”, a spus Karol Csont, impresarul lui Adam Nemec, conform Prosport.

Gigi Becali îi pregătea un salariu de 20.000 de euro pe lună

Adam Nemec în meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş
Adam Nemec în meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş

Gigi Becali a insistat foarte mult pentru ca Adam Nemec să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică la FCSB. Mai mult, patronul vicecampioanei României era dispus să-i ofere o primă de instalare atacantului în vârstă de 32 de ani în valoare de 200.000 de euro, dar şi un salariu lunar de 20.000 de euro, faţă de 11.000 cât încasa la FC Dinamo Bucureşti. “I-am făcut o ofertă foarte bună, pe doi ani. Am scos clauza aia. El probabil că acum nu are ceva concret și e posibil să vină. Eu îl aștept. Sunt șanse să îl luăm’’, spunea Gigi Becali, patronul lui FCSB.

Adam Nemec a fost golgheterul lui Dinamo

Adam Nemec a ajuns la FC Dinamo Bucureşti în 2016, din postura de jucător liber de contract şi a fost golgheterul echipei finanţate de Ionuţ Negoiţă, cu 20 de reuşite în 64 de meciuri. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro şi-a încheiat contractul cu gruparea pregătită de Florin Bratu în vara anului 2018, dar a mai avut oferte din Grecia şi Arabia Saudită. dar la îndemnul soţiei, Adam a ales Cipru.

FC Pafos a terminat sezonul 2017 – 2018 pe poziţia a 9, iar oficialii grupării din Cipru au planuri mari pentru noua ediţie. Aceştia l-au transferat recent pe brazilianul Luiz Marcelo Morais dos Reies (Lulinha), care a semnat un contract pe trei ani, dar şi pe Luca Polizzi, fotbalist care va juca la FC Pafos sub formă de împrumut.

Campionatul din Cipru va începe în acest week-end, iar Adam Nemec ar putea să debuteze la noua lui echipă într-un meci pe care FC Pafos îl va juca pe teren propriu cu Anorthosis.

Nemec are 12 goluri la naţionala Slovaciei

Adam Nemec a bifat 37 de meciuri pentru echipa naţională a Slovaciei, unde a înscris 12 goluri şi pentru care a debutat pe 10 decembrie 2006. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru echipe precum Dubnica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, KRC Genk, FC K’ lautern, FC Ingolstadt, Union Berlin, NYCFC, Willem II şi Dinamo Bucureşti.

În locul lui Adam Nemec, FCSB l-a transferat pe Raul Rusescu, atacantul care încasează la vicecampioana României un salariu în valoare de 25.000 de euro.