EXCLUSIV. Nemec nu rămâne la Dinamo! Ce primă vrea de la FCSB!

Dinamo, gigi becali, FCSB, adam nemec

Adam Nemec a devenit una dintre priorităţile lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarnă. Latifundiarul din Pipera a declarat în repetate rânduri, în ultima perioadă, că vrea să-l aducă pe atacantul dinamoviştilor.

FANATIK.RO a aflat că transferul lui Adam Nemec la FCSB a intrat în linie dreaptă, negocierile urmând a se purta în cursul zilei de marţi. Atunci va ajunge la Bucureşti reprezentantul fotbalistului care urmează a se întâlni atât cu oficialii lui Dinamo, cât şi cu ai rivalei, FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Impresarul lui Adam Nemec nu neagă oferta

Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, şansele ca Adam Nemec să continue la Dinamo sunt zero, acesta urmând să plece în iarnă la vicecampiona României . Dacă discuţiile privind salariul lui Nemec sunt destul de clare, Gigi Becali oferindu-i 15.000 de euro, tratativele se vor purta în privinţa banilor pe care Adam Nemec i-ar primi la semnătura. Latifundiarul din Pipera a anunţat că dinamovistul ar urma să primească 30.000 de euro, însă internaţionalul vrea o sumă dublă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Contactat telefonic de fanatik.ro, impresarul fotbalistului slovac a declarat că nu poate să confirme nicio ofertă primită de fotbalistul de 32 de ani. Acesta a susţinut, totuşi, că în zilele următoare se va definitiva viitorul internaţionalului român.

"Nu pot să confirm nimic legat de ofertele primite de Adam Nemec, dar pot să vă spun că în aceste zile lucrăm pentru a stabili viitorul lui", a declarat impresarul internaţionalului slovac pentru FANATIK.RO.

Adam Nemec este indecis dacă va semna cu FCSB pentru că ar vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Dinamo, internaţionalul slovac fiind putând să primească o sumă mult mai bună la finalul sezonului.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004