Noi detalii despre oferta pentru Nemec: "Îi convine să plece acum!"

Dinamo, gigi becali, FCSB, adam nemec

Dinamo Bucureşti este din ce în ce mai aproape să rămână fără Adam Nemec, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Gigi Becali, patronul FCSB, îl doreşte cu ardoare pe internaţionalul slovac şi a anunţat că a început deja să poarte negocieri cu jucătorul de 32 de ani. Miercuri, latifundiarul din Pipera a declarat că i-a făcut o ofertă îmbunătăţită lui Adam Nemec. Gigi Becali a anunţat că este gata să-i ofere 30.000 de euro la semnătură jucătorului dacă va semna cu vicecampioana României.

La mai puţin de 24 de ore, patronul FCSB a detaliat care este oferta pe care i-a făcut-o internaţionalului slovac. Gigi Becali a declarat că Adam Nemec ar putea să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar şi procente din suma de transfer de la Dinamo la FCSB. Patronul vicecampioanei României a mai adăugat că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ar putea să primească acum 500.000 de euro, suma urmând să scadă la jumătate dacă mutarea se va face în iarnă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Care este oferta lui Gigi Becali pentru Adam Nemec

"Este posibil să vină Nemec. Eu cred că vine. Eu am făcut o ofertă. Jucătorului îi convine să plece acum, prin transfer. E mai bine decât să plece liber de contract în vară. Dacă pleacă liber, să zicem că ia un salariu de 25.000 de euro pe lună. Dar dacă pleacă prin transfer, are procente din suma de transfer. Câştigă mai mulţi bani. Cu cât ia Dinamo mai mulţi bani, cu atât primeşte şi el mai mult. Dacă Dinamo ia acum 500.000 de euro, ia şi el bani mai mulţi. În iarnă, Dinamo ia 250.000 de euro. Lui îi convine acum să se rezolve acum transferul", a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Adam Nemec a venit la Dinamo Bucureşti în septembrie 2016, din postura de jucător liber de contract. Înţelegerea internaţionalului slovac cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare expiră în vara anului de viitor. În actualul sezon, atacantul de 32 de ani a marcat două goluri în 13 meciuri.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004