News

Adaugă în cafea o lingură de zeamă de lămâie. Trucul care te va scăpa de kilogramele în plus

Cafeaua este secretul siluetei perfecte. Cred că ştim cu toţii că această băutură atât de iubită accelerează metabolismul şi automat arderea grăsimilor. Pe de altă parte, ştim că...
24.03.2017 | 00:07
Adauga in cafea o lingura de zeama de lamaie Trucul care te va scapa de kilogramele in plus

Cafeaua este secretul siluetei perfecte. Cred că ştim cu toţii că această băutură atât de iubită accelerează metabolismul şi automat arderea grăsimilor. Pe de altă parte, ştim că lămâia este aliatul perfect atunci când dorim să scăpăm de kilogramele nedorite. 

Dar dacă le-am combina? Am obţine, bineînţeles, o băutură miraculoasă care ne-ar aduce fără efort la greutatea dorită. Nu trebuie decât să preparăm o cafea la ibric, fără zahăr, în care să adăugăm o lingură de zeamă de lămâie. Şi să facem din această băutură un obicei de dimineaţă. Nutriţioniştii spun că rezultatele nu vor întârzia să apară, anunţă observator.tv.

Odată ingerată, cafeina transmite semnale sistemului nervos pe care îl îndeamnă să distrugă depozitele de grăsime şi să accelereze metabolismul. Este important însă să consumăm o cafea cât mai natural, fără zahăr sau alte ingrediente necunoscute.

Lămâia este un adevărat tonic digestiv, pentru că ajută la descompunerea nutrienţilor şi reglează metabolismul. De asemenea, purifică şi alcalinizează sângele, reglează concentraţia de zahăr din sânge şi stimulează secreţia sucurilor gastrice.

SURSĂ: Realitatea.net