Life

Adda a ajuns la spital. Cum se simte cântăreața. “Nu știu de la ce…”

21.10.2020 | 07:56
Adda a ajuns la spital Cum se simte cantareata Nu stiu de la ce
ADVERTISEMENT

Adda a petrecut câteva clipe grele noaptea trecută. Cântăreața a ajuns pe mâinile medicilor, așa cum i-a anunțat chiar ea pe fani pe rețelele de socializare.

Artista s-a fotografiat pe patul de spital în timp ce era conectată la o perfuzie, însă nu a oferit foarte multe detalii, mai ales că nici ea nu este sigură ce a pățit.

ADVERTISEMENT

Adda a primit mai multe mesaje de încurajare și urări de însănătoșire grabnică din partea fanilor și rămâne să-i țină la curent cu starea ei de sănătate.

Adda a ajuns pe patul de spital

Noaptea a fost una de coșmar pentru Adda, care și-a petrecut-o pe patul de spital și nu acasă. Cântăreața s-a fotografiat în timp ce i se administra o perfuzie.

ADVERTISEMENT

Motivul ar fi o alergie, însă nu a aflat ce anume a cauzat-o, astfel că nu a oferit foarte multe detalii. Mai mulți urmăritori i-au adresat diverse mesaje, printre care și curiozități legate de starea ei de sănătate.

“Alergia bat-o vina! Problema e că nu știu de la ce…”, a scris vedeta pe contul de Instagram noaptea trecută.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda) pe

Fanii artistei au reacționat imediat și i-au trimis zeci de mesaje. Unii s-au gândit imediat că ar fi vorba de Covid-19, mai ales din cauza cazurilor ce cresc pe zi ce trece.

“Sănătate multă, draga mea!”, “Se pune perfuzie la alergie?? Există test anume pt toate alergiile posibile…(și eu sunt)”, “Făcuși alergie la covid tată?”, “Îmi pare rău, alergiile astea”, “Sănătate multă, însănătoșire grabnică”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și se bucură de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube la fiecare melodie.

Vedeta a participat recent la “Te Cunosc de Undeva”, unde a avut o apariție total ieșită din comun. Adda a apărut în platou machiată strident și cu părul roz pentru a o interpreta pe Lady Gaga în vremurile ei de apariții extravagante.

Adda a participat la cel de-al treilea sezon “Asia Express” alături de soțul ei, Cătălin Rizea, unde au avut conflicte aproape în fiecare episod, provocând mari controverse în rândul fanilor. Echipa lor a reușit să ajungă până în finală, ieșind pe locul trei.

 

ADVERTISEMENT