Adda a explodat în mediul online după ce a fost atacată că cere bani de la stat: „Vorbim de mii de oameni”

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/11/2020, 21:36
Adda a explodat în mediul online după ce a fost atacată că cere bani de la stat: „Vorbim de mii de oameni”
Adda, una din cele mai ascultate cântărețe din România. Foto: Instagram

Adda nu suportă criticile pe care le-a primit în mediul online pentru că s-a alăturat artiștilor care cer un ajutor de la stat. Cântăreața a spus că oamenii care fac astfel de remarci răutăcioase, împroșcând cu noroi în muzicieni, uită faptul că în spatele fiecărui nume se află zeci, sute de instrumentiști și nu numai, oameni cu familii și nevoi la rândul lor.

Adda a primit un mesaj de la o persoană care îi reproșează că a șters mesajul în care a expus problema cu care se confruntă artiștii, iar artista a reacționat imediat.

Muziciana nu a acceptat sub nicio formă felul în care acea internaută a pus problema, acuzând-o că trăiește din taxele și impozitele pe care le plătește, probabil mulți dintre cei care comentează neștiind că și artiștii plătesc, la rândul lor, biruri către stat.

Adda, mesaj vehement în mediul online împotriva criticilor

„Este ultima oară când mai “justific” situația asta! NU ESTE VORBA DOAR DE MINE!!!!! Sau de alte NUME din industrie!!! ESTE VORBA DE- INSTRUMENTIȘTI, SUNETIȘTI, ACTORI, PRODUCĂTORI etc. DE OAMENII CARE CÂNTĂ LA NUNȚI!!!

Vorbim de mii de OAMENI CARE NU AU MAI AVUT NICI UN VENIT DE APROAPE UN AN!!!! de OAMENI cu familii la fel ca VOI!!!!! Care trebuie să TRĂIASCĂ!!!! EU PLĂTESC TAXE LA FEL CA TINE!!!! Tu din taxele alea nu SUSȚII NICI UN ARTIST!!!! ExistĂ fonduri pentru EVENIMENTE CULTURALE!!!! Și banii ăia de acolo NU SUNT DE LA VOI! D

eci 1- nu ne susții din taxe, 2- muzica din youtube e GRATIS, 3- nu plătețti bilete la concerte și chiar dacă plătești- sunt prea puține evenimente pe bilete, deci NU POȚI SĂ SUSȚII UN ARTIST AȘA. 4- NU CUMPERI ALBUME PENTRU CĂ MUZICA E GRATIS ÎN ROMÂNIA!!!

„Când devenim mame nu primim niciun ajutor”

Când devenim mame- NU PRIMIM NICI UN AJUTOR!!!! Trebuie să cântăm până naștem, să ne întoarcem pe scenă imediat după ce am născut și să suportăm toate comentariile de genul— EȘTI O MAMĂ DENATURATĂ! Dar cu toate astea trebuie să livrăm în continuare muzică!

Pentru că ce crezi? Nu există petrecere fără muzică, nuntă fără muzică, zi de naștere, până și acasă ascultați muzică, în dush, pe wc, la muncă, în mașină. Suntem mii de oameni care cerem RESPECT pentru ARTĂ!!! Și tot ce primim sunt înjurături de la voi!!!! HAI SĂ FIM MAI BUNI ȘI MAI EMPATICI! E gratis și asta! Mulțumesc!”, a reacționat cântăreața Adda în mediul virtual.

 

Închide ×