Life

Adda a făcut anunțul despre mariajul cu Cătălin. Ce se întâmplă, de fapt, după participarea în Asia Express

11.09.2020 | 12:35
Adda a facut anuntul despre mariajul cu Catalin Ce se intampla de fapt dupa participarea in Asia Express
ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de către cântăreața Adda i-ar putea lua pe fani prin surprindere. Fosta participantă de la Asia Express a anunțat cum se înțelege cu soțul ei.

Adda și Cătălin Rizea au făcut echipă pe parcursul celui de-al treilea sezon din Asia Express.

Cei doi soți au fost alături când au parcurs Drumul Comorilor, fiind pe placul telespectatorilor datorită sincerității debordante cu care au traversat orice moment tensionat.

ADVERTISEMENT

Ce anunț a făcut Adda despre căsnicia ei cu Cătălin. Cum se înțeleg, în viața de zi cu zi, participanții Asia Express

Totuși, ei s-au și certat foarte mult, în cadrul show-ului de la Antena 1, prezentat de către Gina Pistol.

Competiția s-a încheiat în luna aprilie din 2020 și i-a avut ca mari câștigători pe Speak și Ștefania. Aceștia au marcat și logodna în cadrul Asia Express.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat cum mai rezistă mariajul Addei cu Cătălin, având în vedere că și-n prezent cei doi soți au un comportament similar cu cel din fața camerelor de filmat.

Răspunsul a venit chiar din partea solistei, cunoscută de public ca fiind foarte activă și-n mediul online, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adda a acordat recent un interviu în care a fost foarte sinceră despre relația cu soțul ei, Cătălin Rizea, după participarea în show-ul de pe Antena 1.

“Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică.

ADVERTISEMENT
Adda a făcut anunțul despre mariajul cu Cătălin. Ce se întâmplă, de fapt, după participarea în Asia Express
Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit cu mai bine de trei ani de zile în urmă și au împreună un băiețel

Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri.

Însă, el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a susținut artista Adda, într-un interviu pentru revista Viva.

ADVERTISEMENT