Life

Adda, afectată de valul de hate din online? Mărturia concurentei Te Cunosc De Undeva!

18.09.2020 | 21:06
Adda afectata de valul de hate din online Marturia concurentei Te Cunosc De Undeva
ADVERTISEMENT

Adda a stârnit numeroase controverse în timpul participării la show-ul „Asia Express” și asta datorită felului ei de a fi. Dacă unii fani au fost în asentimentul ei, alții au pornit un adevărat val de hate și i-au lăsat zeci de mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare.

Sinceră, deschisă și asumată, frumoasa blondină a mărturisit că a avut momente când s-a simțit pierdută în industria muzicală din cauza reacțiilor negative venite din partea oamenilor. Lucrurile au luat amploare în timpul competiției de la Antena 1 unde l-a avut coleg pe soțul ei, Cătălin.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu joacă absolut niciun rol în viața profesională, declarând că ar fi obositor să fii fals. Adda este naturală și i-a lăsat pe ceilalți să o vadă așa cum este, cu bune, cu rele, cu greșeli și imperfecțiuni, personalitatea sa ieșind la iveală la Asia Express.

Adda, dezvăluire sinceră despre hate-ul primit în mediul online

„Valul de hate s-a potolit încă din timpul emisiunii. Ideea e că mai trebuie să te și uiți la oamenii care te critică. Și de curiozitate am intrat pe câteva conturi.

ADVERTISEMENT

Multe erau false și o parte din celelalte erau cu oameni pe care nu mi-i doresc neapărat aproape. Noi nu ne-am gândit la nicio strategie de marketing. Noi am fost noi și punct!

Am avut multe momente frumoase în timpul emisiunii, dar alea nu ar fi făcut deliciul publicului așa că am fost nebuna emisiunii, iar Cătă, cazul social (râde)!”, a spus vedeta pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Echipa Adda – Cătălin a fost una greu încercată în show-ul prezentat de Gina Pistol, însă vedeta a dovedit că este o persoană luptătoare și a dus până la capăt toate probele. Nefiind o fire sportivă, cântăreața a suferit din cauza probelor grele, dând exemplu proba cu caiacul pe timp de furtună, pe Marea Chinei.

Adda, concurentă în show-ul „Te cunosc de undeva!”. Ce spune despre competiție

Adda poate fi urmărită în prezent la Antena 1, unde este concurentă în show-ul „Te cunosc de undeva!”. Blondina a ales această competiție pentru a ieși din zona de confort, dar și pentru că este adepta provocărilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se teme de veteranii emisiunii, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și mărturisește că a acceptat să apară în show-ul de divertisment pentru a se distra, mai ales că nu vede o competiție reală între colegi.

ADVERTISEMENT