Life

Adda, bătută de un fost iubit în plină stradă: “M-a dat cu capul de beton. Mi-a dislocat maxilarul”

Adda a fost bătută de un fost iubit, care i-a dislocat maxilarul. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația care i-a adus multă suferință.
15.11.2022 | 17:44
Adda batuta de un fost iubit in plina strada Ma dat cu capul de beton Mia dislocat maxilarul
Adda a trecut prin momente cumplite cu fostul iubit. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adda a povestit, în cartea sa, cum a fost bătută de un fost iubit, acum ceva timp. Artista a trecut prin momente de coșmar în fosta relație.

Adda a fost bătută de un fost iubit și lăsată în plină stradă

În urmă cu câteva zile, cântăreața a lansat cartea “Cele trei Adda”, unde a vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute din viața ei.

ADVERTISEMENT

Adda și-a făcut curaj și a făcut dezvăluiri despre o relație pe care a avut-o cu mult timp în urmă. Fostul iubit al artistei era violent și nu era de acord cu nimic din ceea ce făcea, după cum a scris vedeta în cartea lansată săptămâna trecută.

În plus, atunci când se întâlneau, Adda avea mereu parte de jigniri și de un comportament violent din partea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a ales să țină secret numele bărbatului respectiv, cu care a avut o relație tumultoasă. Agresiunile fizice erau tot mai dese, iar la un moment dat fostul iubit a dat-o cu capul de beton.

Bărbatul i-a dislocatul maxilarul, după care a lăsat-o pe jos, fără să o ajute. Cântăreața a fost nevoită să mănânce cu ajutorul unui pai timp de câteva zile, iar fostul iubit a amenințat-o că-i va face rău dacă va spune cuiva despre ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată!

A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat.

ADVERTISEMENT

A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul.

M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a povestit artista în cartea ei, notează viva.ro.

Adda, dezvăluiri despre relația toxică pe care a avut-o

Adda voia să pună punct relației cu bărbatul violent, dar nu reușea niciodată să facă acest lucru, mai ales că acesta o manipula.

A fost primul bărbat din viața cântăreței, însă lucrurile nu erau deloc ușoare atunci când erau împreună. Deși știa că nu este bine să rămână în relația cu acel bărbat, Adda se lăsa manipulată, crezând că acesta o iubește.

“De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă.

Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare.

Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.”, a mai scris Adda.

În prezent, Adda se bucură de o căsnicie fericită alături de soțul ei, Cătălin Rizea. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de șase ani.

ADVERTISEMENT
Tags: