Life

Adda a împlinit 30 de ani. Ce-și dorește cântăreața pentru ziua de naștere

Adda, pe numele din buletin Ada Alexandra Moldovan, și-a serbat ziua de naștere la început de lună martie. Cântăreața a spus ce vrea de la această perioadă.
03.03.2022 | 18:42
Adda a implinit 30 de ani Cesi doreste cantareata pentru ziua de nastere
Adda și-a serbat ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit frumoasa artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solista a schimbat prefixul și a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Fosta concurentă a reality show-ului Asia Express a mărturisit ce-și dorește pentru ziua de naștere, printr-un mesaj postat în social media.

Adda și-a serbat ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit frumoasa artistă

Adda a postat o imagine în care apare complet naturală, fără să fie aranjată pentru vreun eveniment sau concert. Artista apare lângă mai multe buchete de flori, cu zâmbetul pe buze și cu foarte multă bucurie în suflet.

ADVERTISEMENT

Diagnosticată în ultimul an cu mai multe probleme de sănătate vedeta a dezvăluit că tot ce vrea în prezent este să nu mai treacă prin chinuri. Cântăreața a trecut cu fruntea sus peste toate neplăcerile și este puternică în continuare.

Mai mult decât atât, Adda simte că este binecuvântată cu o familie unită, care o iubește, dar și cu un copil pentru care ar face orice. Alexandru este lumina ochilor ei.

ADVERTISEMENT

„Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzică ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături. 

Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca să pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus!”, este mesajul lăsat de Adda pe contul de Instagram de aniversarea sa.

ADVERTISEMENT

Adda, mesaje din partea fanilor din online

Mesajele și urările au venit numaidecât din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cântăreața este foarte iubită de fani, dovadă că a primit mai bine de 17.600 de aprecieri de la persoane care iubesc ceea ce face.

Ami, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Mimi și Iuliana Luciu se numără printre persoanele publice care nu au trecut cu vederea ziua de naștere a frumoasei blondine, acum la împlinirea celor 30 de ani.

ADVERTISEMENT