Life

Adda, dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni: „Sunt bântuită de spirite”

Adda, dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni. A apelat la un parapsiholog crezând că este bântuită de spirite. Ce a aflat vedeta.
24.11.2022 | 00:01
Adda dezvaluirea la care nu se astepta nimeni Sunt bantuita de spirite
Adda, dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Adda a făcut o mărturisire la care nu se aștepta nimeni. Vedeta a spus că a apelat la un parapsiholog și a aflat că este bântuită de spirite.

Adda, dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni. Spune că este bântuită

Vedeta a povestit că a auzit zgomote în casă într-o noapte, pe care le aude de ani întregi.

Artista a mai spus și că acest zgomot se intensifica în momentul în care aceasta se oprea din investigațiile pe care le făcea.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a întâmplat acest lucru, Adda a mărturisit că era lângă fiul ei în pat și a început să se roage și să își facă cruce.

“Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații.

ADVERTISEMENT

Alexuțu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.”, a povestit Adda, conform Antena Stars.

Adda a mers la un parapsiholog. Ce mesaj a primit de la mama sa

După ce a făcut acest lucru, cântăreața a mărturisit că a trosnit puternic geamul. Cântăreața Adda s-a speriat după acest episod și a decis să apeleze la o persoană care ar putea să îi dea niște răspunsuri.

ADVERTISEMENT

Atunci, după ce a mers la un parapsiholog, pentru a afla mai multe lucruri, Adda a aflat că este o persoană specială care poate simți diverse energii. Specialistul i-a spus că este bântuită de spirite.

“Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite.”, a mai povestit artista.

ADVERTISEMENT

Dar această întâmplare nu a fost singura, iar Adda avut parte și de o întâlnire spirituală cu mama acesteia care i-a transmis un mesaj, prin care i-a dat putere fiicei sale să poată continua, mai ales pentru că artista se confruntă cu grave probleme de sănătate, fiind depistată cu boala Lyme.

“Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă- o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine.”, a mărturisit artista că i-a spus mama ei.

ADVERTISEMENT
Tags: