Life

Adda, dezvăluiri despre cea mai mare umilință din viața sa. A fost batjocorită de un coleg de breaslă

Adda a trecut printr-o defăimare uriașă după ce a fost concurentă la Asia Express, unde a participat alături de soțul ei, Cătălin Rizea. Ce a povestit artista.
13.07.2022 | 12:52
Adda dezvaluiri despre cea mai mare umilinta din viata sa A fost batjocorita de un coleg de breasla
Adda, batjocorită de un coleg de breaslă. Cântăreața a fost umilită de față cu alții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a făcut dezvăluiri despre cea mai mare umilință din viața sa. Vedeta a fost batjocorită de un coleg de breaslă doar pentru că a vorbit urât în emisiunea de la Antena 1, moderată de Gina Pistol.

Adda, batjocorită de un coleg de breaslă. Cântăreața a fost umilită de față cu alții

Adda a fost batjocorită de un coleg de breaslă după ce a participat la Asia Express, unde a folosit mai multe cuvinte jignitoare. Bărbatul a criticat-o în termeni foarte duri de față cu multă lume, care nu i-a luat apărarea.

ADVERTISEMENT

„Un bărbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilință verbală și aproape și fizică. Problema a fost că era de față de multă lume din industrie și nimeni nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile. 

Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el. Mi-a zis multe, că sunt luată de pe stradă, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat.

ADVERTISEMENT

Mă rog, eu acum vorbesc cu cuvinte frumoase. Eram la niște filmări undeva și nu s-a băgat nimeni, se uitau la spectacol”, a mărturisit cântăreața în podcastul moderat de Cătălin Măruță de pe Youtube.

Adda, abuzată emoțional și verbal în industria muzicală

Adda a mai precizat că o femeie i-a spus după acest incident că bărbatul respectiv a fost nervos, justificându-l astfel. Artista consideră că abuzul emoțional și verbal nu a fost deloc normal în situația aceea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a reușit să se abțină pe moment să nu spună nimic, însă ulterior, după numai 5 minute, a fugit în baie și a izbucnit în plâns. Vedeta crede că i s-a făcut o mare nedreptate, mai ales că a fost dată la o parte de multe persoane din industrie.

O durea sufletul și nu putea să conceapă lucrurile prin care a trecut, precizând că a fost umilită și la vârsta de 14 ani, dar și la 7 ani. Adda nu și-a vindecat rana umilinței, după cum i-au spus psihologii la care a mers.

ADVERTISEMENT