Life

Adda, dezvăluiri dure despre CRBL: ”Altfel va face scandal”

Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL. Cântăreața a povestit cum a fost tratată în trecut de fostul concurent de la Survivor România.
01.12.2022 | 07:37
Adda dezvaluiri dure despre CRBL Altfel va face scandal
Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL. Cântăreața a povestit cum a fost tratată în trecut de artist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a făcut dezvăluiri dure despre fostul component al formației Simplu. Vedeta a scos la iveală cum a fost umilită de artistul cu care a participat la același show de televiziune de la Antena 1.

Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL. Cântăreața a povestit cum a fost tratată în trecut de artist

Adda și-a pus sufletul pe tavă în cartea lansată de curând. Cântăreața și-a amintit în publicația Celei trei Adda cum a fost tratată de CRBL. Se pare că vedeta nu a vrut să cânte pe aceeași scenă cu frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul episod în care a fost înjosită de cântărețul originar din Pitești. La un moment dat acesta i-a spus că nu poate avea două momente într-o emisiune tv, motiv pentru care artista a izbucnit în plâns.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot.

ADVERTISEMENT

La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile.

Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc.

ADVERTISEMENT

Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”, a povestit Adda, notează wowbiz.ro.

Adda și CRBL, împăcare după 3 ani

Adda a mai menționat că timp de trei ani CRBL nu i-a spus absolut nimic și nu i-a mai vorbit. Împăcarea a venit după toată această perioadă, fosta concurentă de la Asia Express precizând că artistul i-a scris un mesaj.

ADVERTISEMENT

În rândurile scrise fostul Faimos de la Survivor România și-a cerut scuze pentru tot ce i-a făcut și cum a tratat-o. Despre această umiliță verbală Adda a vorbit și într-un podcast, unde a precizat că era foarte multă lume de față și nimeni nu i-a luat apărarea.

ADVERTISEMENT