Life

Adda, dezvăluiri despre prima relație de iubire: ”Fluturii s-au transformat în balauri și m-am îndrăgostit instant”

Adda, pe numele ei adevărat Ada Alexandra Moldovan, scrie perioada aceasta la prima sa carte. În manuscrisul „Cele trei Ada” solista vorbește despre prima poveste de dragoste.
18.01.2022 | 18:43
Adda dezvaluiri despre prima relatie de iubire Fluturii sau transformat in balauri si mam indragostit instant
Adda, detalii despre prima relație de dragoste. A fost o sursă de inspirație în muzică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre prima relație de iubire, cu un tânăr pe care l-a cunoscut la Târgu-Mureș. Solista s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat de cartier, care făcea parte dintr-o formație hip-hop.

A trecut prin foarte multe stări posibile, de la dragoste intensă la momente în care nu primea niciun semn de la primul ei iubit. Fosta concurentă de la Asia Express a trecut printr-un dezechilibru emoționant foarte puternic.

ADVERTISEMENT

Adda a povestit că bărbatul a fost primul cu care și-a consumat dragostea, doar că în cele din urmă a suferit foarte mult pentru că fostul partener de viață nu a mai căutat-o zile bune după noaptea respectivă.

Adda, detalii despre prima relație de dragoste. A fost o sursă de inspirație în muzică

Povestea de dragoste cu tânărul căruia nu i-a oferit numele a fost o sursă de inspirație pentru Adda. Așa a luat viață piesa „Minți murdare făcute praf”, melodie care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Lover Boy”.

ADVERTISEMENT

„O să-i spun «Muc». Încă încerc să-l iert și numele ăsta e o mică răzbunare. (…) Când l-am cunoscut, făcea parte dintr-o trupă de cartier. Era rapper. Tricouri largi, pantaloni cu «c***» la călcâie, bling blinguri cât casa. Așa era la modă.

Și eu eram o mică rapperiță. Făceam muzică cu băieții dă cartier. Scriam versuri despre viață, foarte profunde.I-am auzit vocea pe o piesă și am simțit fluturi în stomac, avea un timbru special.

ADVERTISEMENT

Acum că știu meserie, vă zic că nu avea nicio treabă cu ritmul, dar atunci mi s-a părut că aud cea mai frumoasă voce din lume. Aveam melodia în calculator și o ascultam de drag.

Într-o zi, eram cu gașca de prieteni fix pe strada Prieteniei din Târgu Mureș, când l-am văzut prima oară. Cel mai rău băiat dă pă scară. Brunet, ochi căprui, 1,75 m, mândru și foarte sigur pe el.

ADVERTISEMENT

Fluturii s-au transformat în balauri și m-am îndrăgostit instant. Mă gândeam la el non-stop. Într-o zi, m-am trezit cu un buzz de la el pe mess. M-a întrebat ce fac și mi-a spus să ieșim la un suc.

Apoi m-a lăsat în pace multe zile. Evident că eu, proastă, i-am scris: «Heey, ne mai vedem?» Mi-a răspuns după câteva zile afirmativ. Ce mă intriga la el era misterul. Când credeam că îl pot citi, mă surprindea cu o afirmație sau cu o reacție. Am continuat să ne întâlnim.

Întâlnirile durau maxim 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi, câteva zile nu-mi dădea niciun semn. Mă suna noaptea, îmi dădea mesaje la 3:00. Apoi câteva zile liniște. Apoi iar mă căuta. Eram îndrăgostită.

Aveam cele mai ciudate stări posibile. Nu mă mai puteam concentra pentru că aveam capul în nori tot timpul. Mă dezechilibra și felul lui de a fi. (…) Eu nici nu știam dacă suntem împreună sau nu. «Muc» a fost primul băiat din viața mea”, a povestit Adda pe pagina sa de Facebook, conform unica.ro.

Adda, de la dezamăgire la a-și pune sufletul în versuri

Relația cu primul bărbat din viața artistei nu a durat foarte mult, ci numai câteva luni. Vedeta a ajuns să fie singură chiar înainte de sărbătorile de iarnă, lucru care a dus-o pe o pantă depresivă.

Din fericire, din această experiență a ieșit și un lucru bun. Artista avea să scoată prima sa piesă, iar de atunci cariera sa a luat amploare.

„Am trăit prima suferință mare din viața mea și nu puteam să mă descarc altfel, decât prin muzică. Prietena mea, umărul pe care plângeam, era muzica. Așa am scris piesa «Minți murdare făcute praf»”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT