Life

Adda, dezvăluiri sincere despre relația cu soacra: ”Copie la indigo”

15.09.2020 | 16:41
Adda dezvaluiri sincere despre relatia cu soacra Copie la indigo
ADVERTISEMENT

Adda, pe numele real Ada Alexandra Moldovan, și-a scos la suprafață „adevărata” față odată cu participarea la „Asia Express” unde l-a avut drept partener pe soțul ei, Cătălin. Certurile și înjurăturile artistei au fost la ordinea zilei, moment în care toată lumea a început să se întrebe ce relație are cu soacra.

Frumoasa vedetă a rupt tăcerea și a dezvăluit care este legătura pe care o are cu mama soțului ei. Artista a mărturisit că la început nu a fost tocmai prietenă cu soacra și asta datorită firii și temperamentului vulcanic, ambele femei fiind rele de gură.

ADVERTISEMENT

Adda a dezvăluit într-un interviu pentru revista VIVA că ulterior, ea și soacra au început să se înțeleagă mult mai bine și chiar există situații în care mama lui Cătălin se amuză pe seama certurilor din cuplu, precizând că „Asia Express continuă”.

Adda, adevărul despre relația pe care o are cu mama soacră

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeași zodie. Același temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Suntem sensibile și ne atinge orice. Da! A râs, pentru că știe că așa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice «Asia Express continuă»”, a spus cântăreața, potrivit sursei menționate anterior.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea de patru anu și au împreună un băiat pe nume Alexandru, născut în octombrie 2016. Cântăreața chiar a lansat o melodie intitulată „Mamă soacră” care a adunat aproape 8 milioane de vizualizări, fiind scoasă pe piață în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 se consideră o femeie extrem de norocoasă pentru că are familia la care a visat. Din păcate, Adda are și momente mai puțin plăcute, însă se leagă de carieră și munca obositoare pe care uneori o depune fără a avea rezultatul scontat.

Vedeta susține că are tot ce-i trebuie unui artist, dar cu toate acestea nu are uneori liniște și nici somn noaptea. Și asta pentru că ideile pentru versuri abundă neîncetat și mintea lucrează non-stop pentru a găsi cheia succesului în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

„Sunt o femeie norocoasă pentru că am o familie minunată. Din punct de vedere profesional muncesc enorm, uneori fără rezultat. Dar așa e în muzică sau poate așa e când faci muzică în România. Artiștii nu sunt apreciați la justa valoare.

Nu sunt suficient de respectați. În sensul că e foarte greu să îți păstrezi filmul, identitatea, mesajul. Nu știu dacă îmi lipsește ceva anume. Nu cred. Îmi lipsește liniștea uneori… și somnul bun, noaptea. Pentru că am multe gânduri, idei, planuri.

Mintea mea lucrează neîncetat. Tot timpul vreau mai mult și mai mult din punct de vedere creativ. Am un creieraș foarte artistic și cred că asta spune tot!”, a mai adăugat blondina.

ADVERTISEMENT