Life

Adda iese la atac față de George Buhnici, deranjat de vergeturile femeilor: ”E un terminat pă’ veatză”

Adda iese și ea la atac față de George Buhnici, după ce vloggerul s-a arătat deranjat de vergeturile femeilor de pe plajă. Artista a avut un mesaj ferm.
21.07.2022 | 19:44
Adda iese la atac fata de George Buhnici deranjat de vergeturile femeilor E un terminat pa veatza
Adda, mesaj ferm pentru George Buhnici. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adda îl pune la zid pe George Buhnici, după ce acesta a declarat într-un interviu că este deranjat de vergeturile unor femei de pe litoral, sugerându-le să meargă la sală.

Adda, mesaj ferm pentru George Buhnici: ”Nu-s de acord cu ce a zis domnu’ pul*hnici mici”

Adda a mărturisit fanilor, pe contul său de facebook, că nu este de acord cu spusele fostului jurnalist de la Protv și că prin afirmațiile scandaloase a devenit ”un terminat pă’ veatză”.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista se amuză de toată amploarea subiectului și că în momentul de față au ieșit la iveală ”toți moraliștii”.

”Clar ca nu-s de acord cu ce a zis domnu’ pul*hnici mici . E un terminat pa’ veatza. Da’ ma distreaza ca s-au trezit toti moralistii acum.

ADVERTISEMENT

Toata presa care din vaci cu celulita nu ne-a scos, cand s-a ivit ocazia. De la barbati si femei din public, care din scroafe nu ne-au scos dupa ce am nascut. De la “ce fata ai”, “esti obeza la 60kg” , “esti proasta”, “esti urata” etc”, a scris Adda, pe contul său de facebook.

De asemenea, cântăreața a subliniat că societatea promovează perfecțiunea, care nu există, de fapt, dar și că mulți dintre noi tindem să ne criticăm pentru felul cum arătăm.

ADVERTISEMENT

Adda consideră că oamenilor actuali le lipsesc educația, asumarea și sinceritatea. De altfel, ea a scos în evidență și faptul că multe persoane își editează fotografiile pe rețelele de socializare, nemulțumite fiind de felul cum arată.

Din cauza nemulțumirii de sine, automat nu i-am putea iubi nici pe cei din jur, mai transmite Adda, care are impresia și că lumea va continua să caute perfecțiunea.

ADVERTISEMENT

”Si pozam in perfectiunea intruchipata, cand suntem putrezi. Educatie tati! Asta ne lipseste! Promovat VALORI. ASUMARE, SINCERITATE. Hai sa nu ne mai editam!

NE TIN BALAMALELE SA NU NE MAI EDITAM? Sa nu mai bagam in depresie copii si adolescenti. Nu ne tine. Ca suntem niste cacaciosi. TOTI. Si nu ne iubim deloc. Si daca nu ne iubim, normal ca nu-i iubim nici pe ceilalti. Ca nu avem cum”, a mai notat Adda.

George Buhnici, criticat și de CNCD

CNCD nu a stat indiferent la declarațiile lui George Buhnici. Instituția s-a autosesizat în acest caz. Vloggerul riscă acum să fie sancționat cu amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

De altfel, BCR a întrerupt colaborarea cu fostul prezentator de la ”iLikeIT”. Până în prezent, George Buhnici nu a prezentat scuze pentru spusele lui, care mai conțin și faptul că soția lui arată ”ca o minoră”.

ADVERTISEMENT