Life

Adda își lansează vineri prima carte. Nici părinții ei nu știau anumite detalii: ”Este un conflict între minte, trup și suflet”

Adda se pregătește să își lanseze prima sa carte. De vineri dimineață, toți cei care vor dori să îi afle povestea artistei, pot deja să o achiziționeze.
09.11.2022 | 06:47
Adda isi lanseaza vineri prima carte Nici parintii ei nu stiau anumite detalii Este un conflict intre minte trup si suflet
Adda își lansează prima carte care prezintă întreaga poveste a artistei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultima perioadă însă, pe lângă muzică, aceasta s-a concentrat și a reușit să scrie și prima ei carte.

Adda își lansează vineri prima sa carte

Artista a trecut prin momente cumplite luni de zile. A primit un diagnostic greșit din partea medicilor, dar și un tratament eronat, până în momentul în care a aflat adevărul.

ADVERTISEMENT

În final, Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme și își dorește să împărtășească povestea ei cu toată lumea. În cartea pe care a scris-o, Adda vorbește atât despre perioada în care s-a luptat cu boala, cât și alte amănunte puțin știute din viața ei.

Cartea va fi lansată vineri și poate fi comandată chiar în acea dimineață, iar cei care o vor achiziționa, cu siguranță nu vor regreta.

ADVERTISEMENT

”Cele trei Adda” este intitulată cartea artistei, iar aceasta povestește că este vorba despre cele trei personalități ale sale. Cartea este una motivațională, dar care prezintă și câteva detalii puțin știute.

”Cele trei Adda” este o carte motivațională

Artista susține că sunt lucruri pe care nici măcar părinții săi nu le știau până acum, însă le vor afla odată cu fanii săi.

ADVERTISEMENT

”Este o carte motivațională, e foarte sinceră, unde îmi spun povestea și spun foarte multe chestii personale, pe care nu le-am mai spus niciodată, chiar și părinții mei o să afle lucruri noi.

În titlu este vorba despre cele trei personalități ale mele: Adda mică, copilul interior, Alexandra, care este Războinica Luminii și Adda Balada, care este artistul. Practic, este un conflict între minte, trup și suflet”, a dezvăluit Adda, pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Menționăm că artista a urmat și urmează în continuare un tratament extrem de dur pentru a putea scăpa de boala Lyme. De asemenea, recent, aceasta povestea că în urma investigațiilor făcute, i-au fost descoperite și două chisturi pe creier, arahnoidiene.

În tot acest timp însă, Adda nu este singură și îl are aproape pe soțul ei, Cătălin Rizea, care o susține în fiecare moment.

ADVERTISEMENT