Life

Adda își sărbătorește băiețelul. Fiul artistei a împlinit 4 anișori

22.10.2020 | 14:43
Adda isi sarbatoreste baietelul Fiul artistei a implinit 4 anisori
Adda își sărbătorește băiețelul. Fiul artistei a împlinit 4 anișori Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda sărbătorește astăzi 4 ani de când a devenit mămică. Băiețelul acesteia a crescut și a adus multă fericire în viața cântăreței și a soțului ei, Cătălin Rizea.

Artista este foarte apropiată de fanii ei și a vrut să împărtășească cu ei această experiență. Ea a distribuit un mesaj emoționant cu privire la sentimentele materne pe care le-a experimentat în ultimii 4 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o mamă dedicată și responsabilă, dovedind la tot pasul cât de mult își iubește micuțul. Copilul este nelipsit din postările de pe rețelele de socializare, mama lui a scris o piesă special dedicată pentru el și s-a implicat în campanii care îndeamnă viitoarele mămici să ducă o viață sănătoasă în timpul sarcinii.

Adda sărbătorește ziua de naștere a băiețelului ei. Mesaj emoționant transmis de artistă

Adda transmite, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, un mesaj care a emoționat mediul online. Distribuite atât pe Facebook, cât și pe Instagram, cuvintele scrise de solistă au câștigat inimile fanilor și au obținut un număr record de aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT

„Acum 4 ani, 2016, Sâmbătă, 22 Octombrie, ora 13:20 ai venit pe lume TU, minunea mea! Aveam 24 de ani, aproape un copil cu un copil. Am fost atât de fericită și totodată speriată pentru că nu știam nimic. Tu m-ai învățat în fiecare zi de atunci și până acum să-ți fiu mama.

Îmi umplii sufletul în fiecare zi de bucurie, veselie, uneori panică, pentru că îmi doresc să fii sănătos, cel mai fericit și împlinit. Și îmi doresc să te cresc și să te îndrum cât mai bine! Fac greșeli din prea multă iubire sau poate pentru că uneori sunt prea copleșită de situație, dar încerc să le repar și tu mă ajuți pentru că ești minunat, bucuros și atât de deștept încât, de multe ori, mă lași fară cuvinte!

ADVERTISEMENT

Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt, dacă stau să analizez cât de mult te iubesc, fac atac de panică! Minunea mea frumoasă, azi e ziua ta! Te iubește mama “până la Doame Doame și înapoi”- cum ziceai tu când erai mai mic! La mulți ani!”, este mesajul care apare pe conturile de socializare ale fostei concurente de la „Asia Express”.

Totodată, la începutul acestui an, Adda a lansat o melodie scrisă special pentru cel mic. Piesa „Grădina” îi este dedicată fiului ei, lucru dezvăluit de tânăra mămică în mediul online. Băiatul apare în imaginea de descriere a cântecului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, cântăreața s-a implicat și în campanii de conștientizare a responsabilității pe care mamele o au pentru în momentul în care sunt însărcinate. În 2017, artista s-a alăturat campaniei #9cu0 (9 luni cu 0 alcool), care atrage atenția viitoarelor mame asupra riscurilor consumului de alcool în perioada sarcinii. Solista declara, la momentul respectiv, că e un lucru esențial pentru dezvoltarea copilului.

„Nu am făcut niciodată excese, cu nimic, iar când am rămas însărcinată mi-am dat seama că sunt 100% responsabilă de viața care crește în mine. Toate deciziile pe care le iau în viață, le iau gândindu-mă la copilul meu. Pentru că vreau să fie bine din toate punctele de vedere. Și vreau să îi fiu exemplu. Pentru că, vrem nu vrem, copiii sunt oglinda părinților”, mărturisea ea, potrivit click.ro.

 

ADVERTISEMENT