Life

Adda își surprinde fanii cu o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum vedeta

17.09.2020 | 19:08
Adda isi surprinde fanii cu o schimbare de look surprinzatoare Cum arata acum vedeta
ADVERTISEMENT

Schimbare de look pentru Adda, după ce și-a schimbat culoarea părului într-una mai puțin întâlnită. Podoaba capilară a vedetei este acum roz.

Adda și-a uimit admiratorii pe Instragram. Artista a postat o serie de fotografii în care apare cu părul roz. Reacțiile venite au fost pozitive, mii de aprecieri și comentarii admirative au fost primite de fotografiile ei.

ADVERTISEMENT

Ea le-a transmis fanilor un mesaj extravagant și nonconformist, asemănător schimbării pe care și-a făcut-o: „știu că sunt puțin nebună câteodată, face parte din farmecul meu! Dacă nu-ți place, pleacă de pe unicornul meu”, a scris fosta concurentă de la Asia Express în descrierea postării.

Adda își uimește constant admiratorii, de la temperamentul vulcanic din timpul emisiunii, până la relația cu soacra

De această dată, cântăreața a reușit să-și surprindă fanii într-un mod plăcut. Aceștia au apreciat schimbarea făcută de artistă. „Ce bine îți stă cu roz! Ești super frumoasă!”, „îți stă minunat!”, „semeni foarte mult cu Halsey, ești foarte drăguță!!”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor ei.

ADVERTISEMENT

În trecut, lucrurile nu au fost atât de roz pentru artistă. Ea a reușit să surprindă pe toată lumea, atât pe cei aflați pe platourile de filmare ale emisiunii Asia Express, cât și în fața televizoarelor, printr-un comportament la limita vulgarului.

Adda a participat alături de soțul ei Cătălin Rizea, cei doi sunt căsătoriți de patru ani și au împreună un băiețel. Acest lucru nu a fost luat în considerare, vedeta răspândind înjurături pe tot parcursul emisiunii și având certuri la tot pasul.

ADVERTISEMENT

Adda, dezvăluiri despre relația cu mama soacră

Comportamentul afișat în timpul emisiunii, a făcut ca audiența că se întrebe cum se întelege Adda cu soacra ei. Artista a recunoscut că inițial relația celor două nu a fost una tocmai ideală, dar a precizat că lucrurile merg spre mai bine.

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeași zodie. Același temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Suntem sensibile și ne atinge orice. Da! A râs, pentru că știe că așa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice «Asia Express continuă»”, spunea ea într-un interviu acordat revistei VIVA.

ADVERTISEMENT