Life

Adda, lansare de senzație pentru piesa „Nu mi-e frică”. Ce mesaj transmite artista

05.11.2020 | 16:45
Adda lansare de senzatie pentru piesa Nu mie frica Ce mesaj transmite artista
ADVERTISEMENT

Adda a schimbat registrul muzical și a lansat o piesă cu un mesaj puternic. Melodia „Nu mi-e frică” este dedicată „zeilor” care susțin că le știu pe toate, artista fiind extrem de încântată de rezultatul final al videoclipului. 

Cântăreața a lansat în urmă cu foarte puțin timp piesa, mai ales că pentru această ocazie blondina a afișat un look complet diferit. Fosta concurentă de la „Asia Express” a avut curaj să pună în versuri tot ce simte despre cei care o critică, melodia având un impact puternic.

ADVERTISEMENT

„Azi NU am chef să mai întorc și celălalt obraz! NU MI-E FRICĂ! Pentru #icoanesisfinti «cu dragoste» ?”, a scris Adda pe pagina de Instagram.

Adda, melodie cu mesaj puternic. „Nu mi-e frică” s-a lansat oficial

Artista a luat prin surprindere pe toată lumea cu imaginea de fată rea, dar și datorită versurilor îndrăznețe. Îndrăgita cântăreață s-a săturat să fie luată peste picior de unii internauți, mărturisind că nu îi este frică să spună ceea ce simte.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care Adda a schimbat macazul și face ceva complet diferit în cariera muzicală. Blondina și-a pus sufletul pe tavă, fanii fiind încântați de această schimbare radicală suferită de cântăreață.

„Deci, efectiv, nu îți dai seama cât mă simt eu în piesa ta… ❤️ Adda, faci artă!”, „Foarte fain”, „Un mesaj perfect pentru multă lume” sau „Doamne, cât am așteptat ♥️ Simt că mi se potrivește. Și nu doar mie, ci și altor persoane”, sunt câteva dintre comentariile venite din partea fanilor. 

ADVERTISEMENT

Adda, deranjată de valul de hate din online. Ce mesaj transmite cântăreața

„Într-o lume plină de hate, fake și din ce în ce mai puțini «oameni», în care parcă involuăm din ce în ce mai mult din punct de vedere sufletesc, am simțit să-mi cânt of-ul!

Nu e doar despre mine, e despre și pentru cei care nu lasă garda jos și luptă pentru ceea ce își doresc! E cu dragoste pentru și despre cei care nu pleacă capul și nu se abat de la drum oricât de greu ar fi!

ADVERTISEMENT

Piesa asta este despre/pentru «zeii» care «pun» coada la cireașă, despre «icoane» și «sfinți»! Cu dragoste, nu mi-e frică!”, este mesajul transmis de artistă legat de noua sa piesă.

ADVERTISEMENT