Life

Adda, mărturisire neașteptată despre Cătălin. Dezvăluirea amuzantă a artistei

01.11.2020 | 10:39
Adda marturisire neasteptata despre Catalin Dezvaluirea amuzanta a artistei
ADVERTISEMENT

Adda este o artistă foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează diverse fotografii și videoclipuri comice. Recent, vedeta a stârnit amuzamentul fanilor cu o postare referitoare la soțul ei, Cătălin. 

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016 și au un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de 4 ani. Dacă pe Adda o știa toată lumea,  soțul ei a devenit cunoscut după ce acești au participat la emisiunea Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cuplul a făcut furori în cadrul competiției televizate, mai ales ca urmare a comportamentului surprinzător al Addei, la care fanii nu s-ar fi așteptat. În timp ce Cătălin era rezervat și încerca să își liniștească partenera, Adda era foarte vulcanică și spunea adesea lucruri neașteptate, care îi amuzau teribil pe cei din jur.

Adda, mărturisire neașteptată despre Cătălin. Dezvăluirea amuzantă a artistei

Deși Adda și-a ținut relația departe de ochii presei de-a lungul timpului, aceasta a decis să participe la reality show-ul Asia Express alături de soțul ei, Cătălin.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut deliciul emisiunii, conflictele dintre ei nefiind niciodată trecute de vederea, mai ales datorită personalității impulsive a artistei. Deși Cătălin încerca să își păstreze calmul și să evite discuțiile aprinse cu soția lui, Adda surprindea adesea printr-un limbaj colorat, gesticulând pe măsură.

Chiar dacă relația lor părea instabilă uneori, ca urmare a disputelor dintre ei, Adda și Cătălin au dovedit că se iubesc și că pot trece peste orice împreună și chiar au fost pe punctul de a câștiga competiția televizată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce au ajuns în țară, Adda a continuat să îi amuze pe internauți cu postările ei cu trimitere la evenimentele din cadrul concursului, făcând referire și la mesajele primite de la fanii emisiunii, care îl compătimeau pe Cătălin și o blamau pe solistă pentru atitudinea ei.

Recent, cântăreața a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, cu un mesaj comic pentru partenerul ei de viață, făcând trimitere, probabil, la reacțiile ei controversate din cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1.

ADVERTISEMENT
Adda
Adda, mărturisire neașteptată despre Cătălin. Ce a dezvăluit artista. Sursa foto: Instagram

Întrebată: “Cum îl surprinzi pe Cătălin?”, Adda a răspuns: “Câteodată tac”, declarație deloc neașteptată, având în vedere întâmplările din show.

Cătălin Rizea este managerul și impresarul cântăreței, motiv pentru care cei doi sunt de nedespărțit. Tânărul o însoțește pe artistă la concerte, la evenimente mondene și chiar și în studio.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: