Life

Adda, mesaj emoționant pentru Cătălin, după succesul de la Chefi la cuțite: ”A venit rândul meu să te susțin”

05.11.2020 | 08:04
Adda mesaj emotionant pentru Catalin dupa succesul de la Chefi la cutite A venit randul meu sa te sustin
ADVERTISEMENT

Adda și soțul ei au multe motive de bucurie. Cătălin Rizea le-a demonstrat juraților de la Chefi la cuțite că are niște abilități culinare de invidiat și a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar Adda i-a scris un mesaj emoționant în care îl felicită.  

Deși este un bucătar amator, Cătălin se pricepe de minune la gătit și tocmai de aceea a obținut cele trei cuțite din partea juraților. Acesta a participat la preselecții alături de soția lui.

ADVERTISEMENT

Adda și-a felicitat partenerul de viață printr-un mesaj postat pe contul de Instagram. Cătălin a intrat în lupta pentru marele premiu și este mai determinat ca niciodată să dea tot ce e mai bun,

Adda, mesaj emoționant pentru soțul ei

Adda și Cătălin Rizea au participat împreună la preselecțiile show-ului culinar Chefi la cuțite, însă doar soțul ei este cel care continuă lupta pentru marele premiu. După ce a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu, Cătălin a postat un mesaj de mulțumire pe pagina de Instagram: “Mulțumesc mult, Cătălin Scărlătescu, promit că nu o să te dezamăgesc!”

ADVERTISEMENT

Adda se bucură foarte mult pentru soțul ei și nu ascunde acest lucru. Cântăreața a postat o fotografie alături de Cătălin și a scris un mesaj în care l-a felicitat pentru reușita lui în cadrul show-ului.

“A intrat Cătăăă în echipeee la @chefilacutite! A venit rândul meu să te susțin așa cum o faci tu de atâția ani! Chiar dacă ești bucătar amator, ai demonstrat că ești talentat, pasionat, muncitor și MI NU NAT! Te iubesc! Sunt mândră! Am mai zis-o și o să o mai zic de 1000 de ori! @rizea_catalin88 @chef_catalin_scarlatescu”, a scris artista.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A intrat Cataaa in echipeee la @chefilacutite! ???A venit randul meu sa te sustin asa cum o faci tu de atatia ani! Chiar daca esti bucatar amator, ai demonstrat ca esti talentat, pasionat, muncitor si MI NU NAT! Te iubesc! Sunt mandra! Am mai zis-o si o sa o mai zic de 1000 de ori! ❤️❤️❤️ @rizea_catalin88 @chef_catalin_scarlatescu

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda) pe

Adda a primit zeci de comentarii de la fani în care aceștia l-au felicitat pe soțul ei: “Tu îi faci zile fripte, el îți face carne friptă!”, “Felicitări Cătălin!!!! Îți ținem pumnii!!!”, “Are felicitările mele!! Chiar este super bun la gătit! Felicitări și multă baftă pentru el în continuare!!!”

“Felicitări, meritai din plin! P.S. Adda e cea care îți aduce noroc:))”, “Deci m-am rugat sa ajungă in echipe,am văzut că este foarte bun și n-are cum să dea greș,sinceră să fiu credeam că vei fi și tu acolo dar sunt sigură că îl susții foarte mult”, “Bravo ! Ai demonstrat CĂ poți fi un bucătar cu gust!”

ADVERTISEMENT

Nici comentariul lui Cătălin Rizea nu a întârziat să apară. Acesta îi mulțumește soției pentru susținere: “Mulțumesc mult iubire! Te iubesc!”

Adda și Cătălin au participat la sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de pe Antena 1 și au reușit să ajungă până în finală. Deși s-au certat pe tot parcursul emisiunii, spre amuzamentul telespectatorilor, cei doi se iubesc foarte mult, sunt căsătoriți de patru ani și au împreună un băiețel.

ADVERTISEMENT