Life

Adda, mesaj important pentru fani. Artista este victima unor escrocherii: „Este extrem de grav ce se întâmplă”

Adda a transmis un mesaj important pentru fani, pe rețelele de socializare. Artista este victima unor escrocherii și i-a rugat pe urmăritori să fie atenți.
30.03.2022 | 16:47
Adda mesaj important pentru fani Artista este victima unor escrocherii Este extrem de grav ce se intampla
ADVERTISEMENT

Adda i-a anunțat pe fani că cineva se folosește de imaginea ei pentru promovarea unor pastile de slăbit. Artista a spus că fotografiile sunt trucate și că a luat deja măsuri pentru a rezolva situația.

Adda, mesaj important pentru fani

Cântăreața i-a atenționat pe fani că pastilele de slăbit și ceaiurile sunt promovate în numele ei pe site-uri fantomă și le-a spus să nu le cumpere. Din păcate, oamenii deja au apucat să le comande.

ADVERTISEMENT

Cineva a folosit imagini trucate cu vedeta și a inventat povești în numele ei. Adda a început demersurile legale în acest sens.

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit si ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU.

ADVERTISEMENT

Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat etc. Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune.

Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă, o parte din acele persoane, din păcate, a apucat să comande.”, a scris Adda pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Adda a revenit cu un mesaj în secțiunea de comentarii. Vedeta i-a rugat pe cei care au făcut plata cu cardul să-l blocheze imediat pentru a evita alte neplăceri.

„UPDATE: persoanelor care au făcut plata prin CARD BANCAR le este sugerat să-și blocheze CARDUL CA SĂ EVITE ALTE SURPRIZE NEPLĂCUTE!!!”, a mai scris ea.

ADVERTISEMENT

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu o lună și jumătate, Adda i-a anunțat pe fani că a fost diagnosticată cu boala Lyme și că se va retrage din viața publică în perioada în care urmează tratamentul.

După mai bine de un an în care a urmat un tratament pentru o altă boală, pentru că medicii i-au pus un diagnostic greșit, fosta concurentă de la Asia Express a aflat care este, de fapt, starea ei de sănătate.

Infecția a ajuns până la creier, dar Adda se poate vindeca dacă respectă tratamentul recomandat de medic. Blondina este optimistă și speră să treacă cu bine peste aceste momente dificile din viața ei.

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă.

Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea.

Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnava. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul asta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!”, a scris Adda în mediul online, la începutul lunii.

Cu toate că a anunțat că va fi prezentă doar pe rețelele de socializare, artista a cântat câteva piese la concertul caritabil We Are One, organizat pentru a-i ajuta pe ucraineni. Spre surprinderea tuturor, și fiul Addei, Alex, în vârstă de șase ani, a urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT