Life

Adda, mesaj subtil către medicii care i-au descoperit târziu boala Lyme: ”Dacă nu ne învață, să nu ne omoare”

Adda a avut un mesaj subtil pentru medicii care au diagnosticat-o greșit, înainte de a-i fi descoperită adevărata acțiune, boala Lyme.
26.01.2023 | 21:04
Adda mesaj subtil catre medicii care iau descoperit tarziu boala Lyme Daca nu ne invata sa nu ne omoare
Cum se manifesta boala Lyme, de care suferă Adda. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

”Dacă nu ne învață, să nu ne omoare”, este un mesaj subtil al Addei pentru medicii care i-au diagnosticat greșit boala Lyme.

Adda a transmis un mesaj subtil medicilor care au diagnosticat-o greșit. Artista suferă de boala Lyme

Reacția îndrăgitei artiste a venit după ce un fan i-a sugerat ca din problema sa să facă un studiu de caz, din care viitorii medici să învețe cât mai multe despre această afecțiune, care nu este încă suficient dezbătută în România.

ADVERTISEMENT

”Bună, Adda! Ai putea face highlight la povestea ta cu Borelia și Lyme? Consider că ar putea fi util pentru cei de la UMF, să învețe pe un caz practic. Gen cu analize, cum ai făcut azi la story, unde ai povestit cum se poate transmite, ce analize se fac, etc”, i-a scris un fan, Addei, pe Instagram.

Îndrăgita cântăreață, în schimb, a considerat că nu este ea în măsură să le ofere lecții studenților de la Facultatea de Medicină, dar speră să învețe de la specialiștii în domeniu, după care ei să fie cei care îi învață pe oameni și nu ”să ne omoare”.

ADVERTISEMENT

”Un mesaj trimis cu bună intenție. Dar nu trebuie să îi învăț eu. Trebuie să învețe de la alții care știu (sper). Și după aceea să ne învețe pe noi. Sau măcar, dacă nu ne învață, să nu ne omoare…”, a fost răspunsul solistei.

=Adda=
Adda, sub afecțiunea bolii Lyme. Sursa foto: facebook

Cum s-a infectat Adda cu boala Lyme

Mulți au crezut că Adda a fost mușcată de o căpușă și de aceea suferă de boala Lyme. Însă, în cadrul unei emisiuni TV, interpreta a spus că s-a întâmplat în mod congenital, de la mama sa. Totodată, a fost mușcată de țânțarul cu Bartonella, activându-se astfel Borelia.

ADVERTISEMENT

”S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă”, a detaliat Adda în emisiunea ”La Măruță”.

Până să descopere adevărata sa problemă de sănătate, Adda a stat prin spital, chiar și în perfuzii, pielea sa schimbându-și aspectul. Acum se tratează cu medicamente și este într-o pauză de la concerte și tot ce o suprasolicită.

ADVERTISEMENT
Tags: