Life

Adda a apărut pe scenă, alături de fiul ei, după ce a anunțat că se retrage. “L-ați făcut fericit”

Adda a participat la concertul organizat în București pentru ajutorarea Ucrainei. Artista nu a fost singură. Spre surprinderea tuturor, Alex, fiul acesteia a urcat și el pe scenă.
14.03.2022 | 14:22
Adda a aparut pe scena alaturi de fiul ei dupa ce a anuntat ca se retrage Lati facut fericit
Adda a apărut pe scenă alături de fiul ei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda a decis să participe la concertul organizat în București pentru ajutorarea Ucrainei, chiar dacă anunțase că se retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Alex, fiul cântăreței care nu a împlinit încă 6 ani, și-a făcut curaj și a cântat alături de ea.

Adda a apărut pe scenă, alături de fiul ei, după ce anunțase că se retrage. “L-ați făcut fericit”

În București a fost organizat un concert caritabil pentru ajutorarea Ucrainei. Pe scenă au urcat Armin Van Buuren, Jamala, Tom Odell și 35 de artiști români. Printre aceștia s-a numărat și Adda, chiar dacă anunțase că nu va mai participa la niciun eveniment din cauza stării de sănătate. 

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea tuturor, artista nu a fost singură. Alex, fiul cântăreței care va împlini în curând 6 ani, și-a făcut curaj și a urcat pe scenă. Acesta și-a acompaniat mama la chitară.

Adda: “Cum ești, mami? Ești fericit?”

Alexandru Rizea: “Da!”, a fost dialogul celor doi de pe scena de la Arena Națională.

Artista și-a rugat fanii să scandeze numele fiului său pentru ca acesta să aibă una dintre cele mai frumoase amintiri de la primul concert mamă-fiu.

ADVERTISEMENT

“Aș vrea să îi oferim una dintre cele mai tari amintiri. Și vreau să spunem așa: Alex, Alex!”, le-a spus Adda celor prezenți pe stadion.

Extrem de mândră, artista a postat mai multe filmulețe și fotografii în care apare alături de micuț.

ADVERTISEMENT

“Și-a făcut curaj și a intrat cu chitara pe scenă. Încă zâmbește! L-ați făcut foarte fericit! Iar eu sunt cea mai mândră mamă din lume! Poza asta va fi pusă în ramă! Doamne!”, a scris artista pe Instagram.

Fanii au reacționat rapid și au postat o mulțime de mesaje.

“M-am uitat de nu știu cate ori la videoclip, sunteți superbi! / Mă faci să plâng aici./ Să te bucuri de îngerașul tău./ Binecuvântare❤️❤️❤️ felicitări părinți minunați”, i-au transmis internauții.

ADVERTISEMENT