Life

Adda, răspuns dezamăgitor primit de la Ministerul Sănătății, în privința diagnosticului greșit: “Pot muri oricând”

Adda a primit un răspuns dezamăgitor de la Ministerul Sănătății, în privința diagnosticului greșit pe care i l-au pus medicii acum ceva timp, intoleranța la histamină. Artista este revoltată.
13.05.2022 | 08:03
Adda raspuns dezamagitor primit de la Ministerul Sanatatii in privinta diagnosticului gresit Pot muri oricand
Adda, răspuns dezamăgitor primit de la Ministerul Sănătății. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adda este revoltată după ce a primit un răspuns de la Ministerul Sănătății, în privința diagnosticului greșit pe care i l-au pus medicii la finalul anului 2020. Artista a fost diagnosticată cu intoleranță la histamină, însă a aflat, după mai bine de un an, că nu aceasta este boala de care suferă.

Adda, răspuns dezamăgitor primit de la Ministerul Sănătății, în privința diagnosticului greșit

Cântăreața a vrut să ajute alte persoane diagnosticate cu această boală, însă răspunsul primit de la autorități a dezamăgit-o.

ADVERTISEMENT

Adda a făcut o sesizare prin care a cerut Ministerului Sănătății ca intoleranța la histamină să fie recunoscută și să aibă un diagnostic separat de alte boli. Din păcate, răspunsul primit din partea unei comisii de specialitate a fost unul negativ.

La finalul anului 2020, vedeta a fost diagnosticată cu această boală. Acum câteva luni a aflat că nu acesta a fost diagnosticul corect.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express le-a arătat și internauților care a fost răspunsul primit din partea Ministerului Sănătății.

“Comisia consideră că deși intoleranța la histamină este un simptom supărător, care poate afecta calitatea vieții, acesta nu reprezintă un diagnostic în sine. (…) Cu regret față de suferința dumneavoastră.”, este răspunsul primit de Adda.

ADVERTISEMENT

Adda a mai spus că a cunoscut persoane care suferă de aceeași problemă, în perioada în care a fost diagnosticată greșit cu HIT. Cântăreața s-a luptat pentru drepturile celor care au această problemă de sănătate, care este una destul de gravă.

“Ideea e că ei pot muri oricând dacă cineva de la restaurant le pune sos de roșii în mâncare, așa ca exemplu. 

ADVERTISEMENT

Nu se decontează nicio analiză! Nu există niciun magazin care să aibă etichete speciale pentru cei cu HIT. Cei cu HIT ori mor de foame, ori mor de la mâncare! Bravo, România! Bravo!”, a fost reacția artistei pe Instastory, după răspunsul oferit de autorități.

Cum se simte Adda după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

Adda a aflat, la începutul acestui an, că suferă de boala Lyme. Vedeta este nevoită să urmeze un tratament complex pentru a putea învinge această afecțiune. Din fericire, artista se simte mai bine și a revenit în studio, după cum le-a dezvăluit fanilor din mediul online.

“Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi înving teama de oameni, anxietatea si frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată că uit cuvinte sau dacă voi face ceva ‘greșit’.

Bucuroasă că am răbdare cu mine și ca am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou.

Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT